ΕΛΛΑΔΑ

Οι πρώτες εικόνες από το αεροσκάφος που έπεσε στην Πρώτη Σερρών

οι-πρώτες-εικόνες-από-το-αεροσκάφος-πο-757862

Από θαύμα δεν υπήρξαν απώλειες ανθρώπινης ζωής στην Πρώτη Σερρών, όπου έπεσε το μονοκινητήριο αεροσκάφος, στην καρδιά του χωριού!

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι πήγε λάθος και το εκπαιδευτικό αεροσκάφος τύπου Τσέσνα έπεσε στο χωριό Πρώτη, καταλήγοντας σε πρόσοψη σπιτιού.

Αποκαλυπτικές είναι οι πρώτες εικόνες, με το αεροσκάφος να βρίσκεται μπροστά από ένα κτίριο ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, στο σημείο βρίσκεται και σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα πάντως, με πληροφορίες του voria, ο πιλότος επιχειρούσε να πάρει στροφή όταν χτύπησε σε πλάτανο.

Ο δήμαρχος Αμφίπολης, Στέργιος Φραστανλής, λέει ότι το εκπαιδευτικό μονοκινητήριο, που ανήκει στην Πολιτική Αεροπορία και απογειώθηκε από την Αλεξανδρούπολη, έκανε χαμηλές πτήσεις για αρκετή ώρα πάνω από το χωριό, προκαλώντας την ανησυχία των κατοίκων.

«Κάποια στιγμή πήγε να πάρει μία στροφή και το φτερό χτύπησε σε έναν πλάτανο στην πλατεία του χωριού, με αποτέλεσμα να πέσει στο κτίριο»

«Στο σημείο εκείνη την ώρα ευτυχώς δεν ήταν κανείς και δεν θρηνούμε θύματα. Ο χειριστής του αεροσκάφους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με επιφανειακά τραύματα» σύμφωνα με τον δήμαρχο.

Πηγή: newsit.gr, ΣΚΑΪ, voria

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου