Φονικό στα Ανώγεια: Η πικρία του γιου του Λευτέρη Καλομοίρη

Τελευταία ενημέρωση: 2020-07-30, 23:14:56
Φονικό στα Ανώγεια: Η πικρία του γιου του Λευτέρη Καλομοίρη

Ανάρτηση για τον πατέρα του, Λευτέρη Καλομοίρη, ο οποίος έπεσε νεκρός πριν από μερικούς μήνες στο διπλό φονικό που σημειώθηκε στα Ανώγεια, έκανε ο γιος του στο Facebook.

Λίγους μήνες μετά το διπλό φονικό στα Ανώγεια με θύματα τον 62χρονο Λευτέρη Καλομοίρη και τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη, ο γιος του πρώτου εκφράζει την πικρία του, καθώς, όπως λέει, «δεν αναγνωρίστηκε η προσφορά στον τόπο του», ενώ αναφέρεται και στη βεβήλωση του τάφου του πατέρα του από αγνώστους πριν από έναν μήνα περίπου.

«Ο Λευτέρης Καλομοίρης δίδαξε πολιτισμό και ανθρωπιά σε όλη την πορεία της ζωής του, αλλά ο πολιτισμός που είδε αυτός ο άνθρωπος ήταν να μην αναγνωριστεί η προσφορά του στον τόπο του», τονίζει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Η ποιότητα του ανθρώπου δεν εξαρτάται ούτε από την οικονομική του κατάσταση ούτε από το επώνυμο που φέρει, αλλά ούτε και από τον τόπο καταγωγής του».

Το περιστατικό βεβήλωσης του τάφου έγινε αντιληπτό στις 16 Ιουνίου, όταν συγγενείς του Λευτέρη Καλομοίρη που πήγαν στον τάφο του για να ανάψουν ένα καντήλι είδαν πως άγνωστοι είχαν σπάσει το τζαμάκι της καντηλοθήκης, ενώ η πλάκα που βρισκόταν πάνω από τον τάφο και στην οποία είχαν γραφεί μία σειρά από μαντινάδες είχε πέσει στο έδαφος κι είχε σπάσει.


Οι Ξυλούρηδες καταδίκασαν το περιστατικό

Τη βεβήλωση που δέχθηκε ο τάφος του Λευτέρη Καλομοίρη καταδίκασε η οικογένεια του Γιώργου Ξυλούρη. Μέλη της οικογένειας ήρθαν σε επικοινωνία με τον δήμαρχο Ανωγείων και του ανέφεραν πως το περιστατικό αυτό προκαλεί μόνο ντροπή και αίσχος και το καταδικάζουν.

 

Εν αναμονή της βαλλιστικής εξέτασης

Οπως αναφέρει το cretapost.gr, να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα είναι εν αναμονή τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης από τα εγκληματολογικά εργαστήρια των Αθηνών, που θα ρίξουν φως στην υπόθεση αναφορικά με το ποιος πυροβόλησε τον Λευτέρη Καλομοίρη.

iefimerida.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
5
=