ΕΛΛΑΔΑ

Πρώτη σύλληψη στη Μύκονο για πάρτι τύπου… Ίμπιζα

πρώτη-σύλληψη-στη-μύκονο-για-πάρτι-τύπ-759979

Σε μια σύλληψη προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία, στο νησί της Μυκόνου. Συνελήφθη ενοικιαστής βίλας, υπεύθυνος για πάρτι με πολλούς καλεσμένους και μεγάλο συνωστισμό.

Συνολικά έχουν γίνει 15 έλεγχοι σε beach bar και κέντρα διασκέδασης στη Μύκονο.

Σημειώνεται ότι το “πράσινο φως” για εντατικούς ελέγχους στο συγκεκριμένο νήσι δόθηκε χθες κατά την επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη στη Μύκονα και τη συνάντησή του με τοπικές αρχές και επαγγελματικούς φορείς της Μυκόνου.

Ξέφρενα πριβέ πάρτι με είσοδο ακόμα και 1.000 ευρώ

Προσκλήσεις μέσω facebook ή instagram για ξέφρενα πάρτι σε βίλες της Μυκόνου, όπως στην Ίμπιζα Ισπανίας ή Νίκαια Γαλλίας. Πληρωμές με POS σε λογαριασμούς του εξωτερικού ή μετρητά. Ατομική πρόσκληση ή βραχιολάκι ως πάσο εισόδου για τους πελάτες.

Ομάδες οργανωτών πάρτι από το νησί της Ισπανίας και την Νότια Γαλλία έχουν μετακομίσει στη Μύκονο και στήνουν κρυφά, παράνομα και χωρίς άδεια, πάρτι σε πολυτελείς κατοικίες που νοικιάζουν γι αυτό τον σκοπό με την συμμετοχή 500 και 1.000 ατόμων. Διάσημοι djs από το εξωτερικό ανεβάζουν την διάθεση των πελατών, στα 3-4 τέτοια πάρτι που διοργανώνονται εβδομαδιαίως.

Τα καλέσματα γίνονται με τον εντοπισμό στίγματος κινητών τηλεφώνων και την αποστολή των προσκλήσεων ενδιαφέροντος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την ίδια ώρα “κράχτες” των οργανωτών διαδίδουν την φήμη σε γνωστά καταστήματα και beach bar του νησιού. Η είσοδος σε αυτά τα ιδιωτικά πάρτι κυμαίνεται από 150 έως και 1.000 ευρώ, κατά περίπτωση ανάλογα με το “σκανάρισμα” του πελάτη, που έχει προηγηθεί διαδικτυακά ή δια ζώσης.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου