ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη αρχινονός της αλβανικής μαφίας στα Πατήσια

συνελήφθη-αρχινονός-της-αλβανικής-μα-395286
Πρόκειται για ένα 33χρονο κακοποιό, ο οποίος συντόνιζε τρεις εγκληματικές ομάδες. Η μία μπούκαρε στα σπίτια, η δεύτερη παραλάμβανε τα αυτοκίνητα και στη συνέχεια, αφού άλλαζε αριθμούς κυκλοφορίας και πλαισίου, τα μεταπωλούσε ως μεταχειρισμένα. Η τρίτη εγκληματική οργάνωση είχε αναλάβει να διακινεί παράνομους λαθρομετανάστες σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Σύμφωνα με την Espresso ο Αλβανός κακοποιός αποτελούσε τον συνδετικό κρίκο των συμμοριών, που εισέβαλε σε σπίτια, λεηλατούσε περιουσίες και μετά άρπαζε και τα αυτοκίνητα των θυμάτων.
Οι αστυνομικοί, που είχαν πληροφορίες για τη δραστηριότητα του 33χρονου Αλβανού, κατάφεραν να τον εντοπίσουν στο κρησφύγετό του στην περιοχή των Πατησίων. Του έστησαν καρτέρι και τον συνέλαβαν την ώρα που έμπαινε στο διαμέρισμά του.
Από την ανάκριση προέκυψε πως μαζί με τους συνεργούς του είχε διαπράξει 13 ληστείες και κλοπές σε πολυτελείς κατοικίες της Αττικής και της Εύβοιας. Μάλιστα, ο ίδιος ομολόγησε πως αυτός ήταν ο άνθρωπος που είχε αναλάβει τη μεταπώληση των οχημάτων, ενώ οδήγησε τους αστυνομικούς σε περιοχή της Κυψέλης όπου είχε σταθμεύσει ένα κλεμμένο αυτοκίνητο που είχε παραλάβει από τους συνεργούς του.
Επίσης, από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε και η αλβανική αστυνομία, καθώς μερικά από τα κλεμμένα αυτοκίνητα πουλήθηκαν σε πολίτες της γειτονικής χώρας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου