ΕΛΛΑΔΑ

Αρπαγή Μαρκέλλας: Σε τεστ DNA υπεβλήθη η 33χρονη

αρπαγή-μαρκέλλας-σε-τεστ-dna-υπεβλήθη-η-33χ-851206

Σε τεστ DNA υπεβλήθη η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί πράξεις αξιόποινες σχετικά με τη γενετήσια ελευθερία της ανήλικης.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Mega, μέσα από το κελί της απομόνωσης στις φυλακές της Θήβας, επιχειρεί να φτιάξει το προφίλ της, ζητώντας επίμονα να μάθει αν το 10χρονο κορίτσι έχει επιστρέψει στην οικογένειά του, και για τις συνθήκες διαβίωσής της…

Παρά τις πληροφορίες πως το κορίτσι έχει δώσει επαρκή στοιχεία για το τι συνέβη στο διαμέρισμα – φυλακή κατά τη διάρκεια της απαγωγής, η κατηγορούμενη μέσω σημειώματός της προσπαθεί να πείσει ότι μόνος στόχος της ήταν να φροντίσει το μικρό παιδί.

Ωστόσο οι μαρτυρικές καταθέσεις που έχουν λάβει οι αστυνομικοί από πρόσωπα που γνώριζαν την 33χρονη δείχνουν πως δεν ήταν ικανή να δράσει μόνη της και πλέον αναζητούν τους πιθανούς συνεργούς της.

Ταυτόχρονα, στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται η προσπάθεια να ανακτηθούν τα δεδομένα από τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποίησε η 33χρονη, αλλά και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που επιχείρησε να καταστρέψει ολοσχερώς λίγο πριν από τη σύλληψή της.

Η 10χρονη φέρεται να έχει περιγράψει με σαφήνεια στους αστυνομικούς τα πρόσωπα που είδε στη οθόνη του υπολογιστή.

Τα επόμενα 24ωρα οι αστυνομικοί αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους και τα αποτελέσματα από τα τεστ DNA στα οποία υποβλήθηκαν τόσο η 33χρονη όσο και το μικρό κορίτσι.

Άρση απορρήτου του τηλεφώνου

Ευχάριστα ήταν τα νέα στο οικογενειακό περιβάλλον της 10χρονης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA έγινε δεκτό το αίτημα της άρσης του απορρήτου και θα γίνει πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο. Συνομιλίες λοιπόν από εκείνο το 48ωρο οι οποίες θα δώσουν νέα στοιχεία στην υπόθεση.

Το μικρό κορίτσι είναι πιο κοντά από ποτέ στην οικογένειά της, ενώ η μητέρα της είναι δίπλα στο παιδί και έχει υποδειγματική συμπεριφορά στη συνεργασία της με τις Αρχές, ώστε τα παιδιά να ξαναγυρίσουν σύντομα στο σπίτι.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου