ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: Πέρασε συγχωριανούς του για ληστές κι άρχισε να τους πυροβολεί

λέσβος-πέρασε-συγχωριανούς-του-για-λη-4467

Κάποια στιγμή θα συνέβαινε το κακό στη Λέσβο, από τη στιγμή που οι πολίτες παίρνουν τα όπλα στα χέρια και κάνουν νυχτερινές περιπολίες για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους. Έτσι, ένας 49χρονος πυροβόλησε δυο σκιές φοβούμενος ότι κινδυνεύει, αλλά τραυμάτισε δυο… φίλους του, τον ένα μάλιστα σοβαρά!

Το περιστατικό συνέβη όταν δυο κάτοικοι της περιοχής, ένας 44χρονος και ένας 33χρονος, επιχείρησαν να περάσουν μέσα από ελαιώνες στην περιοχή του Αφάλωνα στον δήμο Λέσβου. Ξαφνικά, ακούστηκε ένας πυροβολισμός και ο 33χρονος έπεσε αιμόφυρτος με τραύματα στον θώρακα, την κοιλιά και τον ώμο! Με πολύ κόπο, ο τρομοκρατημένος 44χρονος τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του ήταν σοβαρή και αποφασίστηκε να διακομιστεί στην Αθήνα με αεροσκάφος C-130.

Οι αστυνομικοί που ξεκίνησαν έρευνες για το αιματηρό περιστατικό, έφτασαν στα ίχνη ενός 49χρονου κατοίκου της περιοχής, ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε επειδή βρισκόταν στο σημείο για περιφρούρηση των κτημάτων από τους μετανάστες και ισχυρίστηκε ότι ένιωσε να απειλείται! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από αμέλεια και οπλοχρησία και σήμερα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου