ΕΛΛΑΔΑ

Ζαχάρω: Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία

ζαχάρω-νέα-στοιχεία-για-την-οικογενει-4543

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 6 Ιουλίου, στη Μηλέα του Δήμου Ζαχάρως, όταν ένας 86χρονος, πατέρας εννέα παιδιών, σκότωσε τον 45χρονο γιό του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο ηλικιωμένος είχε εντάσεις με το γιο του που είχε πάει το τελευταίο διάστημα στο χωριό για να μείνει λόγω του κορονοϊού.

Η προηγούμενη εβδομάδα πέρασε με πολλές εντάσεις που κορυφώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας: Ο πατέρας σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον γιό του στα σκαλιά που οδηγούσαν στο σπίτι του 45χρονου και ο πατέρας επέστρεψε στο ισόγειο όπου έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο γιος έφερε τραύμα στο πρόσωπο, ενώ ο πατέρας έφερε τραύμα στο σαγόνι.

Το οικογενειακό τραπέζι που δεν έγινε ποτέ

Πληροφορίες των τοπικών Μέσων αναφέρουν ότι ο 45χρονος ήταν το μικρότερο από τα εννέα παιδιά του 86χρονου, ο οποίος ήταν συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Όπως αναφέρει το patrisnews.gr o δράστης έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στην Μηλέα.

Με την σύζυγο του, η οποία έφυγε από την ζωή πριν χρόνια, είχαν αποκτήσει εννέα παιδιά, όλα γνωστά τόσο στην κοινωνία της περιοχής της Ζαχάρως όσο και του Πύργου.

Ως έναν άνθρωπο “σκληρό” τον χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής και ίσως σε αυτόν τον χαρακτηρισμό κρύβονται και τα αίτια της τραγωδίας αυτής.

Ο μικρότερος γιός του, ο βενιαμίν της οικογένειας, είχε κατέβει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα στο χωριό είτε στον Πύργο .

Χθες είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί τα ψάρια που είχε ψαρέψει.

Πριν κατέβει στον Πύργο όμως αποφάσισε να ενημερώσει και να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Μία συνάντηση που τελικά οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία.

Τα αδέρφια του, ενώ τον περίμεναν ενημερώθηκαν για το κακό που είχε συμβεί, για την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια τους.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου