ΕΛΛΑΔΑ

10χρονη: «Κοιμόμουν κι άκουγα το φλας που με φωτογράφιζε»

10χρονη-κοιμόμουν-κι-άκουγα-το-φλας-πο-7942

Οι περιγραφές που έδωσε η 10χρονη μαθήτρια από τη Θεσσαλονίκη, στους αστυνομικούς, οι διάλογοι και οι εικόνες που έχει συγκρατήσει στη μνήμη του, δείχνουν όλο και περισσότερο, το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα ολόκληρου κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

Πρόσωπα και περιστατικά ανακαλεί καθημερινά από την μνήμη της η δεκάχρονη μαθήτρια που έπεσε θύμα απαγωγής στη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας στους αστυνομικούς εξιστορεί πώς η 33χρονη την άρπαξε, ενώ θυμάται τα ονόματα των προσώπων που έρχονταν σε επαφή με την κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 10χρονης, με το που έφτασαν στο σπίτι της κατηγορουμένης, την έκανε μπάνιο προκειμένου, όπως της είπε, να είναι καθαρή και να μπορέσει να παίξει με την κόρη της.

Η μαθήτρια αντέδρασε όταν η 33χρονη της είπε ότι ήταν σειρά της τώρα να την κάνει μπάνιο, κάτι που η 10χρονη αρνήθηκε να κάνει.

Σε δεύτερη φάση και αφού την είχε πάει στο δωμάτιο, την ανάγκασε να πιει τον χυμό, στον οποίο είχε ρίξει τα ηρεμιστικά χάπια, με την δεκάχρονη να διαμαρτύρεται για την περίεργη γεύση που είχε το ρόφημα. Η 33χρονη τότε νευρίασε, απείλησε και ανάγκασε τη μαθήτρια να πιει τον χυμό.

Την επόμενη μέρα που είχε περάσει η επίδραση των ηρεμιστικών, το παιδί ξύπνησε και άνοιξε την τηλεόραση. Η δεκάχρονη σοκαρίστηκε όταν είδε τον εαυτό της και την οικογένειά της να την αναζητεί, πανικοβλήθηκε και τότε η 33χρονη έβρισε τη μικρή και της έριξε ευθύνες ότι αυτή θα φταίει για όλα όταν θα έρθουν στο φως.

Επιπλέον, η ανήλικη μαθήτρια είχε καταλάβει ότι την φωτογράφιζαν, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι της 33χρονης, την άκουσε να μιλά Αγγλικά, να δίνει και να παίρνει οδηγίες.

Η ανήλικη είδε και την επιταγή στα χέρια της 33χρονης, κάτι που της προκάλεσε εντύπωση καθώς άκουσε την 33χρονη να λέει «τόσα πολλά λεφτά θα πάρω».

Η 10χρονη, όπως λέει στην κατάθεσή της, είδε και έναν μελαχρινό άνδρα να δίνει οδηγίες στην 33χρονη για το τι πρέπει να κάνει.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA:

[in.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου