ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Εκρηκτικά, σφαίρες και κοκαΐνη στα σπίτια χασισοκαλλιεργητών

σέρρες-εκρηκτικά-σφαίρες-και-κοκαΐνη-11266

Σε άλλα μονοπάτια στρέφεται η έρευνα των αστυνομικών για τις παράνομες δραστηριότητες ενός ζευγαριού που συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών επειδή καλλιεργούσε μέσα σε δάσος της Θεσσαλονίκης μια φυτεία με 40 δενδρύλλια κάνναβης. Κι αυτό, γιατί στην κατοχή τους κατασχέθηκαν, ακόμη, κοκαΐνη, σφαίρες και εκρηκτικά!

Ο αλλοδαπός άνδρας και η Ελληνίδα συνεργός του εντοπίστηκαν μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου, εκτός από τα χασισόδεντρα, κατασχέθηκαν 64,7 γραμμάρια κοκαΐνης, 110,6 γραμμάρια κάνναβης και μία συσκευασία με αμμωνιοδυναμίτιδα με φυτίλι και πυροκροτητή, με λίγα λόγια μια έτοιμη βόμβα που εξετάζεται αν και πού θα τοποθετούσαν! Επιπλέον, στο σπίτι του αλλοδαπού κατασχέθηκαν 143 σφαίρες, ένας γεμιστήρας και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Επίσης κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσε το ζευγάρι, μέσα στο οποίο βρέθηκαν τρία κινητά και 150 ευρώ. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών.

Συλλήψεις για ναρκωτικά και σε Μεσσήνη και Ζαχάρω

Στην κοινότητα Λυκότραφο του Δήμου Μεσσήνης, συνελήφθηαπό αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 50χρονος Έλληνας, καθώς σε έρευνες που έγιναν στην κατοικία του και σε μια παλιά οικοδομή που εφάπτεται σε αυτήν, βρέθηκαν συνολικά οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 80 εκατοστών, ενώ στην κατοχή του κατασχέθηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στη Ζαχάρω Ηλείας, συνελήφθη ένα ζευγάρι Ελλήνων που υποβλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 2,2 γραμμάρια ηρωίνης, 311 ναρκωτικά χάπια, 2,8 γραμμάρια θρυμματισμένων χαπιών και ένα ξύλινο ρόπαλο.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου