ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Σε κάδο πλυντηρίου και κουτί αναψυκτικού έκρυβαν ηρωίνη

ρόδος-σε-κάδο-πλυντηρίου-και-κουτί-ανα-14283

Το ζευγάρι συνελήφθη και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 125 ευρώ

Όσο ευφάνταστες κι αν ήταν οι κρυψώνες που διάλεξαν για να φυλάνε την ηρωίνη που διακινούσαν ένας 35χρονος Έλληνας και η 30χρονη Ρωσίδα σύντροφός του, δεν μπόρεσαν να ξεγελάσουν τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση το σπίτι τους στη Ρόδο.

Οι αστυνομικοί είδαν αρχικά τη νεαρή αλλοδαπή να πλησιάζει έναν θάμνο έξω από την αυλή του σπιτιού και να αφήνει στη βάση του ένα κουτάκι αναψυκτικού. Μόλις επέστρεψε στο σπίτι, εμφανίστηκε ένας 33χρονος Έλληνας και πήρε το κουτάκι, μέσα στο οποίο υπήρχε ένα «φιξάκι» ηρωίνης βάρους 0,7 γραμμαρίου. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν αμέσως και βρήκαν πάνω του τα ναρκωτικά και έναν σουγιά.

Στη συνέχεια, έκαναν έφοδο στο σπίτι του ζευγαριού, το έκαναν «φύλλο και φτερό» και τελικά βρήκαν 22 «φιξάκια» με ηρωίνη συνολικού βάρους 19 γραμμαρίων, 166 ναρκωτικά χάπια και μία ζυγαριά ακριβείας κρυμμένα μέσα στο… λάστιχο της πόρτας του κάδου του πλυντηρίου για τα ρούχα!

Το ζευγάρι συνελήφθη και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 125 ευρώ. Μαζί με τον 33χρονο που κατηγορείται για προμήθεια ναρκωτικών, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Και οι τρεις κρατούνται και θα απολογηθούν την Δευτέρα στον ανακριτή.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου