ΕΛΛΑΔΑ

Βασάνισαν & ίσως κακοποίησαν σεξουαλικά 83χρονη

βασάνισαν-ίσως-κακοποίησαν-σεξουαλ-25775

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε 84χρονη στο νοσοκομείο Πρέβεζας και απο εκεί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων

Η ηλικιωμένη βρέθηκε στο σπιτι της -στην οδό Παργης στην Πρέβεζα- ημιλιπόθυμη και με χτυπήματα στο κεφάλι ενώ από τη μέση και κάτω ήταν γυμνή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν η 84χρονη βρεθηκε σε αυτή τη κατάσταση από συγγενικό της πρόσωπο το απόγευμα του Σαββάτου όπου και κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων, κατά τις οποίες μάλιστα υπήρξε και συμπλοκή με τους Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, σύμφωνα με το Prevezatoday.gr,

Πρόκειται για έναν υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η ηλικιωμένη φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ αναμένεται ιατροδικαστική έκθεση για να διαπιστωθεί εάν έχει πέσει και θύμα σεξουαλικής επίθεσης.

Οπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος είχε εργασιακή σχέση με την ηλικιωμένη και γι αυτό προφανώς δεν υπήρξαν ίχνη διάρρηξης. Ο αλλοδαπός ήταν μεταξύ των προσαχθέντων και φέρεται να ομολόγησε. Ωστόσο, ο λόγος που ξυλοκόπησε την ηλικιωμένη δεν έχει γίνει γνωστός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου