ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Την βίαζε ο αδερφός της από 14 χρονών

κρήτη-την-βίαζε-ο-αδερφός-της-από-14-χρον-398611
Τον απόλυτο τρόμο ζούμε μία νεαρή κοπέλα μέσα στο ίδιο της το σπίτι από την ίδια της την οικογένεια. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε μία 19χρονη από το Ηράκλειο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Ο εφιάλτης της ξεκίνησε με την σεξουαλική κακοποίηση από τον αδερφό της και συνεχίστηκε από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, τα οποία την έβριζαν και την χτυπούσαν. Μάλιστα την κλείδωναν για τιμωρία σε ένα δωμάτιο, χωρίς φαγητό και νερό.
Από την ηλικία 14 ετών άρχισε να την αποπλανεί και να την βιάζει ο μεγαλύτερος αδερφός της. Φέρεται μεταξύ άλλων να την οδηγούσε σε ένα ερειπωμένο κτίριο όπου την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά. Και αυτό γινόταν κατ εξακολούθηση. Η ανήλικη δεν είχε αποκαλύψει ποτέ πριν σε κανένα τα όσα της έκανε ο αδερφός της, ο οποίος – όπως καταγγέλθηκε – από τη μία την κακοποιούσε σεξουαλικά και από την άλλη την έδερνε και την έβριζε.
Η ζωή της όσο ζούσε με την οικογένεια της ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η εφημερίδα «Πατρις» η νεαρή κοπέλα καταγγέλλει πως την έβριζαν, την ξυπνούσαν μέσα στα άγρια χαράματα για να τους αγοράσει τσιγάρα, την χτυπούσαν και κατά διαστήματα την κλείδωναν σε ένα δωμάτιο, στερώντας της το φαγητό και το νερό για να την τιμωρήσουν!
Την καταγγελία έκανε η γιαγιά των παιδιών, στην οποία το μικρότερο κορίτσι φέρεται να περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα της είχε κάνει ο αδερφός της, ωστόσο η ανήλικη αρνείται να δώσει επίσημη κατάθεση στην Αστυνομία.
Ο 24χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζει η αδερφή του. «Μα είναι δυνατόν να μου λέτε ότι έκανα αυτά τα πράγματα στην αδερφή μου; Δεν είχα ανάγκη. Είχα σχέσεις αλλά και σχέσεις να μην είχα, δεν θα το έκανα στην αδερφή μου».
Το δικαστήριο καταδίκασε τον 24χρονο σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για την κατηγορία της αιμομιξίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου