ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Κατέληξε γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη

κορονοϊός-κατέληξε-γυναίκα-στην-αλεξ-49894

Μια γυναίκα 59 ετών, η οποία νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η άτυχη 59χρονη είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 3 Ιουνίου και άμεσα διασωληνώθηκε και εισήχθη στην εντατική. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από πολλά υποκείμενα νοσήματα.

Οι οινοποιοί της Γαλλίας μετατρέπουν το αδιάθετο κρασί σε απολυμαντικό χεριών
Συνολικά, τα θύματα του κοροναϊού στη χώρα μας ανέρχονται σε 182.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο είχε πεθάνει από τον κοροναϊό 72χρονος άνδρας στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Συναγερμός στη Λάρισα: Εισαγόμενο κρούσμα από Αμερική

Την ίδια ώρα, προβληματισμό προκαλούν οι τοπικές αναζωπυρώσεις κρουσμάτων του κοροναϊού.

Στο νοσοκομείο της Λαμίας μεταφέρθηκε ένας 85χρονος όπου διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Ο 85χρονος είχε έρθει στη Λαμία, από την Αμερική. Εμεινε για 14 ημέρες σε καραντίνα. Όμως μετά το τέλος του περιορισμού παρουσίασε λοίμωξη του αναπνευστικού και μεταφέρθηκε επειγόντως στο Νοσοκομείο της πόλης.

Τόσο τα συμπτώματα όσο και η κλινική του εικόνα οδηγούσαν σε «ύποπτο» κρούσμα. Το δεδομένο δε ότι είχε έρθει από την Αμερική, ενέτεινε την ανησυχία.

Το τεστ επιβεβαίωσε τους φόβους αφού διαπιστώθηκε ότι ο 85χρονος φέρει τον ιό. Ο 85χρονος θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Λάρισας, που είναι και το βασικό νοσοκομείο αναφοράς για την Κεντρική Ελλάδα

tanea.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου