ΕΛΛΑΔΑ

Αγίου Πνεύματος: Οι συστάσεις του Νίκου Χαρδαλιά για την πρώτη «έξοδο» μετά την καραντίνα

αγίου-πνεύματος-οι-συστάσεις-του-νίκο-51489

Ο Νίκος Χαρδαλιάς προέβη σε ανάρτηση σχετικά με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που αποτελεί την πρώτη «έξοδο» στην μετά καραντίνας εποχή εφιστώντας στους πάντες την προσοχή.

Από νωρίς σήμερα παρατηρείται κίνηση στα διόδια, με τους καταστηματάρχες της επαρχίας να ελπίζουν σε καλοκαιρία ώστε να αρχίσει να κινείται η αγορά του εσωτερικού τουρισμού. Ωστόσο, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας εφιστά την προσοχή στους πάντες ενόψει του τριημέρου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ζητά από τους Έλληνες να μην ξεχάσουν τα μέτρα ατομικής προστασίας και social distancing τα οποία έχουν θεσπιστεί εδώ και καιρό στη χώρα μας και την έφεραν να έχει αυτή την εξαιρετική επιδημιολογική εικόνα που βρίσκεται τώρα.

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

«Αυτό το τριήμερο πολλοί θα επισκεφτούν τα χωριά μας, τα νησιά μας ή κάποιες από τις αμέτρητες ομορφιές της Πατρίδας μας.

Ας συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Ας κρατάμε τις αποστάσεις, ας πλένουμε με αντισηπτικό τα χέρια μας και ας φοράμε μάσκες όπου επιβάλλεται και ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους που μπορεί να υπάρχει συγχρωτισμός.

Το να βγούμε νικητές από τη μάχη με έναν ιό που είναι σε ύφεση αλλά παραμένει αόρατος αφορά όλους μας και τον καθένα πολίτη ξεχωριστά!

Μόνο έτσι θα περιφρουρήσουμε την μέχρι τώρα προσπάθειά μας και και θα προστατεύσουμε τις οικογένειές μας, τους συμπολίτες μας, τις γειτονιές μας, τα χωριά μας, τις πόλεις μας, την ίδια μας την Πατρίδα…».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου