ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Τραγικό φινάλε στις έρευνες για τον αγνοούμενο ψαρά

χαλκιδική-τραγικό-φινάλε-στις-έρευνε-52235

Τελευταίο μεροκάματο στη Χαλκιδική για τον 63χρονο ψαρά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (04.06.2020).

Το μεσημέρι της Παρασκευής (05.06.2020) οι λιμενικές αρχές στη Χαλκιδική εντόπισαν τον άτυχο ψαρά νεκρό σε ακτή δυτικά της Γερακινής.

Ο 63χρονος ξεκίνησε με το σκάφος του από τα Ψακούδια να πάει για ψάρεμα, ωστόσο το βράδυ δεν επέστρεψε στο σπίτι του στο Βατοπέδι, όπου διέμενε και οι τα στενά συγγενικά του πρόσωπα ειδοποίησαν την αστυνομία.

Μετά από έρευνες, η σορός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (05.06.2020) και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών, όπου αναγνωρίστηκε από δικό του πρόσωπο.

Οι έρευνες έγιναν από αέρος, ξηράς και θαλάσσης με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καλυβών και Γερακινής. Πήραν μέρος ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, ένα αλιευτικό σκάφος, ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού και ελικόπτερο.

Στην επιχείρηση συνέδραμε η ΕΟΔ από την Κεντρική Διοίκηση, στη Θεσσαλονίκη, με το διασωστικό σκάφος Rescue 1, με τριμελές πλήρωμα και πεζοπόρο κλιμάκιο για παράκτιες έρευνες.

πηγή: halkidikinews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου