ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκαλύπτει για τη μαυροφορεμένη η οδηγός ταξί που την μετέφερε

επίθεση-με-βιτριόλι-τι-αποκαλύπτει-γι-52282

Συνεχίζει να απασχολεί τις Αρχές η επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Νέο φως ρίχνει η κατάθεση της γυναίκας οδηγού ταξί που μετέφερε την δράστιδα στο σημείο, ενώ πρόσθεσε ότι τα στοιχεία έρχονται στο φως με το σταγονόμετρο, καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Η κατάθεση της οδηγού ταξί ήταν αποκαλυπτική, όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, στην εκπομπή του LiveNews. Η δράστιδα πήρε με τηλεκάρτα στην εταιρία ταξί. Προκειμένου να μην δώσει αριθμό τηλεφώνου της, είπε ότι ανήκει σε ευπαθή ομάδα και ότι δεν της επιτρέπεται να έχει επάνω της κινητό.

Το πρώτο που παρατήρησε η οδηγός του ταξί όταν η δράστιδα μπήκε στο ταξί της, ήταν τα μαλλιά της, ότι φορούσε περούκα. “Μου είχαν πει ότι ήταν και ευπαθής ομάδα, σκέφτηκα πως έχει ανίατη ασθένεια και κάνει θεραπείες και της έπεσαν τα μαλλιά”, σημείωσε η οδηγός του ταξί.

Η μαυροφορεμένη γυναίκα φορούσε μάσκα, και μεγάλα μαύρα γυαλιά, ενώ κουβαλούσε και ένα μπλε θερμός, στο οποίο όπως αποδείχτηκε κουβαλούσε το καυστικό υγρό.

Όπως φαίνεται, η δράστιδα δόμησε όλο της το καμουφλάζ πάνω στον κορoνοϊό και στις ευπαθείς ομάδες.

Eίχε προσπαθήσει να της επιτεθεί και την προηγούμενη ημέρα

Οι αστυνομικές αρχές φαίνεται πως έχουν μία σειρά νέων ντοκουμέντων για τη μαυροντυμένη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης, ενώ εκείνη πήγαινε στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας, όπου εργάζεται.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης του “Βήματος της Κυριακής” και των “Νέων” Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο MEGA, η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη είχε προσπαθήσει να της επιτεθεί και την προηγούμενη ημέρα. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η δράστρια δεν πρόλαβε να επιτεθεί καθώς η 34χρονη έφτασε νωρίτερα στη δουλειά της από την ώρα που υπολόγιζε.

Οι Αρχές που έχουν συλλέξει πολύ σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση, οδηγούνται σε αυτό το συμπέρασμα, καθώς η μυστηριώδης γυναίκα που ετοιμαζόταν για την επίθεση, φέρεται να εμφανίστηκε στην περιοχή την προηγούμενη ημέρα, φορώντας πάλι μάσκα και γάντια, ενώ κρατούσε το ίδιο μπλε μπουκάλι που κρατούσε την ημέρα της επίθεσης.

Δεν έχει αναγνωρίσει πρόσωπο η 34χρονη

“Η 34χρονη δεν έχει αναγνωρίσει έως αυτή την ώρα κάποιο πρόσωπο. Πιστεύουμε, όμως, ότι όσο περνούν οι ημέρες και βελτιώνεται σιγά – σιγά η κατάστασή της θα μπορέσει να θυμηθεί κάτι παραπάνω και να μας δώσει στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό της δράστιδας”.

Αυτά τόνισαν σήμερα αστυνομικές πηγές, για την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη γυναίκα, το πρωί της 20ης Μαΐου.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας επισκέφθηκαν, για ακόμη μια φορά, χθες (Πέμπτη), την 34χρονη, στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, αλλά παρέμειναν μόνο για δύο – τρία λεπτά στο χώρο, γιατί η νεαρή γυναίκα δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έτσι, αποχώρησαν χωρίς να προκύψει κάτι νεότερο, που θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόοδο των ερευνών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση έχουν στα χέρια τους και τα αποτελέσματα των σαρώσεων των επικοινωνιών από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ενώ συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από πρόσωπα του φιλικού, επαγγελματικού, αλλά και του συγγενικού κύκλου της. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες πηγές της ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διασταυρώσουν κάποιες νέες πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου