ΕΛΛΑΔΑ

Ώρες αγωνίας για τον 50χρονο στον Υμηττό -Βγήκε για μία βόλτα και εξαφανίστηκε

ώρες-αγωνίας-για-τον-50χρονο-στον-υμηττό-53385

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια του 50χρονου Γιώργου Κολπακίδη, ο οποίος έχει να δώσει σημάδια ζωής από χτες το πρωί όταν έφυγε από το σπίτι του για να κάνει τη συνηθισμένη βόλτα του στον Υμηττό, σύμφωνα με την κόρη του η οποία μίλησε στο protothema.gr.

Όσο οι ώρες περνούν χωρίς κανένα αποτέλεσμα από τις έρευνες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής για τον εντοπισμό του Γιώργου Κολπακίδη, η αγωνία της οικογένειας κορυφώνεται.

«Ο μπαμπάς μου έφυγε χτες το πρωί από το σπίτι που βρίσκεται στον Καρέα για να κάνει τη συνηθισμένη βόλτα του στο βουνό στον Υμηττό που συνήθως διαρκεί δύο με τρεις ώρες κάθε φορά . Χτες , λοιπόν ο μπαμπάς μου δεν επέστρεψε με αποτέλεσμα να ανησυχήσουμε . Όλη τη νύχτα ψάχναμε με φακούς σε διάφορα μονοπάτια που συνήθιζε να πηγαίνει κάνοντας πεζοπορία αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν πήρε μαζί του το κινητό τηλέφωνο,έχει κινητοποιηθεί η πυροσβεστική , η αστυνομία , η οικογενειά μου κι όσο περνούν οι ώρες η αγωνία μας μεγαλώνει», λέει στο protothema.gr η κόρη του Γιώργου Κολπακίδη.

«Από χθες το πρωί στης 11:00 αγνοείται ο μπαμπάς μου Γιώργος Κολπακίδης. Ειχε πάει για τρεξιμο στον Υμηττό και δεν επέστρεψε! Φορούσε μπλε μπλούζα και μαύρο παντελόνι.

Παρακαλώ άμα κάποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει αμέσως στο 6974765795 ή με το αστυνομικό τμήμα Βύρωνα».

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου