ΕΛΛΑΔΑ

Σκηνές από ταινία: Καταδίωξη αυτοκινήτων και κυνηγητό με λοστούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

σκηνές-από-ταινία-καταδίωξη-αυτοκινή-53421

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία με καταδίωξη αυτοκινήτων που “ντριφτάρουν” και ακολούθως κυνηγητό με λοστούς εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το Voria, πεζοί, οδηγοί άλλων αυτοκινήτων και επαγγελματίες παρακολουθούσαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι άναυδοι επεισοδιακή καταδίωξη που διαδραματίστηκε στην περιοχή της Φράγκων και της Πολυτεχνείου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δύο αυτοκίνητα μάρκας BMW μπήκαν με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Φράγκων καταδιώκοντας μέχρι την οδό Πολυτεχνείου αυτοκίνητο μάρκας Chevrolet πιθανότατα λόγω προηγούμενου επεισοδίου μεταξύ των οδηγών.

Οι BMW σταμάτησαν όπως όπως επί της οδού Πολυτεχνείου και οι νεαροί επιβαίνοντες κατέβηκαν από αυτοκίνητα. Στη συνέχεια μία ομάδα περίπου επτά-οκτώ ατόμων, κάποιοι εξ αυτών με κοντάρια στα χέρια και εκτοξεύοντας απειλές κατευθύνθηκαν μέχρι την Ίωνος Δραγούμη αναζητώντας άτομο, το οποίο φέρεται να αποβιβάστηκε από το προπορευόμενο όχημα.

Η αναζήτησή τους δεν έφερε αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να επιβιβαστούν και πάλι στα οχήματά τους και να αποχωρήσουν λίγα λεπτά πριν φτάσουν οι άνδρες της αστυνομίας.

Πηγή: Voria.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου