ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικο χτύπημα στη Βούλα: Μυστήριο με τα έξι κινητά του θύματος – Τι εκτιμούν οι αστυνομικοί

μαφιόζικο-χτύπημα-στη-βούλα-μυστήριο-851206

Τη Δευτέρα θα σταλούν στην Ιντερπολ τα αποτυπώματά του για να διαπιστωθεί η πραγματική του ταυτότητα την ώρα που μυστήριο επικρατεί γύρω από τα έξι κινητά τηλέφωνα που είχε στην κατοχή του το θύμα.

Αγώνα με το χρόνο να ξεδιαλύνουν την εν ψυχρώ δολοφονία άνδρα, Βελγικής υπηκοότητας, στη Βούλα δίνουν αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας. Ωστόσο, πέπλο μυστηρίου καλύπτει τους λόγους για τους οποίους είχε έξι κινητά ο Βέλγος που δολοφονήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Βούλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open ορισμένα από τα κινητά τηλέφωνα έχουν διπλές τηλεφωνικές γραμμές και αποτελούν ένα από τα βασικά σημεία έρευνας των αστυνομικών του τμήματος ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συσκευές βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητό του, καθώς και στο σπίτι του και ήδη έχει ξεκινήσει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να εντοπίσουν τις επαφές του με άτομα που η δράση τους ξεφεύγει από κάθε νόμιμη διαδικασία.

Η κατάθεση της συζύγου

Στο μεταξύ η σύζυγος του θύματος κατέθεσε στους αστυνομικούς το Σάββατο και δήλωσε άγνοια για τις δραστηριότητές του. Γνώριζε μόνο ότι εργαζόταν ως σύμβουλος σε μία εταιρεία. Μάλιστα οι γείτονες του θύματος έλεγαν στους αστυνομικούς ότι συστηνόταν ως επιχειρηματίας λαδιού. Το πρωί της Δευτέρας στο νεκροτομείο θα γίνει λήψη αποτυπωμάτων του θύματος και ακολούθως θα σταλούν για εξέταση στην Ιντερπόλ ώστε να βρεθεί η πραγματική του ταυτότητα.

Πάντως η υπόθεση της ταυτοποίησης του περιπλέκεται καθώς επάνω του βρέθηκαν δύο ταυτότητες. Οι αρχές εκτιμούν ότι πράγματι πρόκειται για Βέλγο υπήκοο, ενώ κατά πάσα πιθανότητα έχει απασχολήσει τις βελγικές αρχές. Να σημειωθεί ότι όσο περνούν οι ώρες οι αστυνομικοί καταλήγουν στο σενάριο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα σε υπόθεση ναρκωτικών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου