ΕΛΛΑΔΑ

Εξώδικο στον «Αγαπούλα» έστειλε ο Μάκης Ψωμιάδης

εξώδικο-στον-αγαπούλα-έστειλε-ο-μάκ-400037
Εξώδικο στη WIND απέστειλε ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος ζητά άμεσα στην παύση της προβολής της διαφήμισης «Αγαπούλα» στην οποία ο πρωταγωνιστής υποδύεται τον πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας που βρίσκεται στη φυλακή.
Σύμφωνα με τα όσα σημειώνει στο κείμενο του εξώδικου ο Μάκης Ψωμιάδης η διαφήμιση «με παρουσιάζει ως ένοχο εγκληματικών πράξεων, που αναζητεί "παραθυράκια" για να γλιτώσει. Με παρουσιάζει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής να παραδέχομαι εμμέσως πλην σαφώς την ενοχή μου και να ανταλλάσσω μηνύματα δια αγγελιαφόρου με τον συνήγορό μου αναζητώντας τρόπους να αποφύγω την ποινική καταδίκη μου, δίνοντας εντολή στον συνήγορό μου να βρει "παραθυράκι στο νόμο…».
Καταλήγοντας, ο Μάκης Ψωμιάδης, ζητεί την διακοπή της προβολής των διαφημίσεων και επιφυλάσσεται των νόμιμων δικαιωμάτων του για αποζημίωση και χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης και λόγω προσβολής της προσωπικότητάς του.
Μάλιστα, καλεί την εταιρεία να στείλει στον πληρεξούσιο δικηγόρο του όλα τα οικονομικά στοιχεία, από τα οποία προκύπτει το εμπορικό κέρδος από την συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια, προκειμένου να λάβει γνώση και να ασκήσει τις νόμιμες αξιώσεις του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου