ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Πολύ κοντά στη δράστιδα οι αρχές

επίθεση-με-βιτριόλι-πολύ-κοντά-στη-δρά-62268

Όλο και πιο κοντά στη μαυροφορεμένη γυναίκα, η οποία αποφάσισε μέσα σε μια στιγμή να καταστρέψει τη ζωή της 34χρονης εξαπολύοντας τη σφοδρή επίθεση με βιτριόλι την περασμένη Τετάρτη στην Καλλιθέα.

Όσο προσχωρούν οι έρευνες οι αρχές ξετυλίγουν το κουβάρι της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης και φτάνουν όλο και πιο κοντά στη δράστιδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετάδωσε σήμερα το MEGA, οι αρχές φαίνεται να έχουν καταλήξει σε μια συγκεκριμένη, η οποία βρισκόταν από την αρχή στον κύκλο των υπόπτων. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν ύστερα από πολλά τα βίντεο που έχουν στις κατοχή τους, αλλά και τις καταθέσεις από τον κύκλο της 34χρονης.

Έτσι, τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται η αστυνομία να καταλήξει στην ταυτότητα της μαυροφορεμένης γυναίκας και έτσι να δοθεί τέλος στο μυστήριο του τι όπλισε το χέρι της και την οδήγησε σε αυτή τη φρικτή επίθεση.

Έτσι είναι η «μαυροφορεμένη»

Σύμφωνα με το star πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68. Τα μαλλιά της έχουν χρώμα μελί με μήκος μέχρι τον ώμο.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, είναι αδύνατη και με αθλητικό ανάστημα και κινείται πολύ κοντά στον τόπο της επίθεσης και την χρονική στιγμή που έγινε.

Πηγή εικόνας Star

Έτσι, παρά το γεγονός πως η δράστιδα προσπάθησε να αποφύγει τις κάμερες δεν τα κατάφερε καθώς φαίνεται πως μια συγκεκριμένη την έχει καταγράψει και μόλις τελειώσει η επεξεργασία της εικόνας τότε θα γίνει η ταυτοποίηση και το πρόσωπο που προκάλεσε αυτό το μεγάλο κακό στην 34χρονη θα είναι στα χέρια της αστυνομίας.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το star η γυναίκα με ρο βιτριόλι είναι αυτή που είχαν υποψιαστεί οι αρχές από την πρώτη στιγμή του τραγικού συμβάντος.

20 βίντεο εξετάζουν οι αρχές

Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, οι αστυνομικοί ερευνούν μάλιστα και τις κλήσεις που έγιναν στη συγκεκριμένη περιοχή, πριν και μετά την επίθεση.

Τα 20 βίντεο που έχουν συλλέξει από την περιοχή της επίθεσης και τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων επανεξετάζει η ελληνική αστυνομία προκειμένου να βρει την άκρη του νήματος για την επίθεση με βιτριόλι.

Νεαρή, με μοντέρνο ντύσιμο και σακίδιο στην πλάτη. Αυτή είναι η περιγραφή της γυναίκας που πριν από μία εβδομάδα πέταξε καυστικό υγρό στην 34χρόνη Ιωάννα, την ώρα που εκείνη έμπαινε στη είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Θησέως, όπου στεγάζεται η ασφαλιστική εταιρία που εργάζεται.

Τα στοιχεία αυτά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν προκύψει από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, αλλά και μαρτυρίες ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο.

Η 34χρόνη στην πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς προσπάθησε να βοηθήσει τις έρευνες με όσα στοιχεία μπορούσε να θυμηθεί.

Σφίγγει ο κλοιός για τη δράστιδα

Επίσης, όπως είπε στο MEGA o αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα», ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι αρχές καταλήγουν σε μια γυναίκα μετά από σειρά πληροφοριών και μαρτυριών.

«Φαίνεται να μοιάζει με κάποιες από τον κύκλο των μέχρι στιγμής υπόπτων. Δεν έχουν σαφή εικόνα του προσώπου, αλλά από τη φυσιογνωμία, το σωματότυπο, προσομοιάζει με μία από τις υπόπτους» είπε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχουν σενάρια που εξετάζονται εκτός επαγγελματικού χώρου, πάλι εμφανίζονται άλλοθι, αλλά με το προφίλ και με φωτογραφίες και μαρτυρίες, φαίνεται να προσομοιάζει η δράστις με υπόπτους εκτός του επαγγελματικού χώρου της 34χρονης» συμπλήρωσε ο κ. Λαμπρόπουλος.

[in.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου