ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε μάχη των «αιωνίων» εξελίσσεται η υπόθεση τίτλος

σε-μάχη-των-αιωνίων-εξελίσσεται-η-υπ-400591

Σε κούρσα των «αιωνίων» αντιπάλων εξελίσσεται η μάχη του τίτλου στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε διαφορά έξι βαθμών στην αυγή του 2012, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να βρεθεί και αυτός στην κορυφή με τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια που θα δώσει μέσα στον Ιανουάριο με τη Δόξα Δράμας και με τον Λεβαδειακό.

Την ίδια ώρα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δείχνει να μην καίγεται για την απόκτηση παίκτη από τον Ολυμπιακό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, σε αντίθεση με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος δείχνει να ξεμένει από λύσεις στην άμυνα.

Ο τραυματισμός του Μπουμόσνγκ που υπέστη κάταγμα σε δάκτυλο του ποδιού του και θα μείνει εκτός για περίπου 6 εβδομάδες σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Καντέ φεύγει τη Δευτέρα για το Κόπα Αφρικα, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Σουόνσι.

Σημειώνεται ότι για προληπτικούς λόγους η γενική γραμματεία αθλητισμού αποφάσισε να απαγορευθεί η μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Δόξα Δράμας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου