ΕΛΛΑΔΑ

Εξώδικο «Big Mac» για το «Αγαπούλα, πούλα»!

εξώδικο-big-mac-για-το-αγαπούλα-πούλα-400665

Οσο απίστευτο και αν φαίνεται με την πρώτη ανάγνωση… ο φυγόδικος, πρώην ισχυρός παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μάκης Ψωμιάδης προχώρησε στην αποστολή εξώδικου (!!!) εναντίον των συντελεστών της διαφήμισης γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας με ήρωα έναν… μπαρουτοκαπνισμένο πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας, που έχει κάνει τεράστιο σουξέ την ατάκα «Αγαπούλα, πούλα»!!!

Μπορεί ο κ. Ψωμιάδης να βρίσκεται σε κάποια φυλακή των Σκοπίων, μετά τη σύλληψή του στην πρωτεύουσα της χώρας την ώρα που απολάμβανε τον καφέ του, ωστόσο αυτό φαίνεται να μην τον εμποδίζει να ταυτιστεί ή να θεωρεί πως ο ηθοποιός-ήρωας της διαφήμισης ταυτίζεται με τον ίδιο και την προσωπικότητά του και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που τον προσβάλει σαν άνθρωπο!

Ετσι, ο κατηγορούμενος στην υπόθεση των «στημένων αγώνων» απέστειλε εξώδικο επιφυλασσόμενος να διεκδικήσει αποζημίωση λόγω «ηθικής βλάβης» από τη γνωστή εταιρεία τηλεπικοινωνιών η οποίας εκμεταλλεύεται τη διαφήμιση!

Μέσω του εξώδικου ο «Big Mac» ζητά να σταματήσει άμεσα η προβολή των διαφημιστικών μηνυμάτων, τα οποία -όπως υποστηρίζει- θίγουν βάναυσα την προσωπικότητά του!

Σύμφωνα με τα όσα σημειώνει στο κείμενο του εξώδικου ο Μάκης Ψωμιάδης η διαφήμιση «με παρουσιάζει ως ένοχο εγκληματικών πράξεων, που αναζητεί “παραθυράκια” για να γλιτώσει. Με παρουσιάζει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής να παραδέχομαι εμμέσως πλην σαφώς την ενοχή μου και να ανταλλάσσω μηνύματα δια αγγελιαφόρου με τον συνήγορό μου αναζητώντας τρόπους να αποφύγω την ποινική καταδίκη μου, δίνοντας εντολή στον συνήγορό μου να βρει “παραθυράκι στο νόμο…».

Τα συμπεράσματα δικά σας…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου