ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα: Σύλληψη 79 ατόμων σε παράνομη λέσχη

αθήνα-σύλληψη-79-ατόμων-σε-παράνομη-λέσ-401428

Εβδομήντα εννέα άτομα συνελήφθησαν για παράνομο τζόγο σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, όπου έκαναν έφοδο χτες το βράδυ αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πατησίων, στην οδό Πατησίων 382.

Η λέσχη λειτουργούσε στο υπόγειο κτιρίου με αίθουσες αναψυχής, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος είχε υπενοικιαστεί σε άλλο άτομο. Οι παίκτες, για λόγους ασφαλείας, έμπαιναν από τον πρώτο όροφο του κτιρίου και οδηγούνταν στο υπόγειο, αφού πρώτα έδειχναν ταυτότητα μέλους.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν, με την αυτόφωρη διαδικασία, συνολικά εβδομήντα εννέα (79) άτομα, εκ των οποίων τριάντα έξι (36) Έλληνες και σαράντα τρεις (43) αλλοδαποί (42 υπήκοοι Αλβανίας και 1 Βουλγαρίας).

Ειδικότερα, συνελήφθησαν ένας Έλληνας σαν διοργανωτής, τέσσερα άτομα ως υπάλληλοι του καταστήματος και εβδομήντα τέσσερα (74) άτομα, που συμμετείχαν ως παίχτες, στο απαγορευμένο τυχερό χαρτοπαίγνιο «ΠΟΚΑ» και συγκεκριμένα στην παραλλαγή « TEXAS – HOLD ΄ EM », με χρήματα και μάρκες.

Η είσοδος των παικτών στο χώρο ήταν ελεγχόμενη και η διεξαγωγή του παράνομου παιγνίου συνοδευόταν από συνομολόγηση στοιχημάτων και την απόδοση κερδών στους παίκτες και τον διοργανωτή, με τη συμμετοχή εξειδικευμένων υπαλλήλων.

Κατά την διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :το χρηματικό ποσό των εννέα χιλιάδων εξακοσίων (9.600) ευρώ και τέσσερις χιλιάδες τριακόσιες (4.300) μάρκες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου