LIFE STYLE

Ε. Ακρίτα κατά Παναγοπούλου για το σποτ Λούλη: Η κυρία αυτή εκτόξευσε τη μεγαλύτερη ανοησία της ημέρας

ε-ακρίτα-κατά-παναγοπούλου-για-το-σποτ-85345

Κριτική στην παρουσιάστρια του τηλεοπτικού σταθμού STAR Κατερίνα Παναγοπούλου ασκεί μέσω των σόσιαλ μίντια η Ελενα Ακρίτα.

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας παραθέτει και tweet της Κ. Παναγοπούλου για το σποτ με τον Λούλη (που αποσύρθηκε), κάνοντας σύνδεση με το δικό της σχόλιο στο οποίο επικρίνει την παρουσιάστρια του STAR.

Συγκεκριμένα η Ακρίτα έγραψε στο facebook:

Η μεγαλύτερη ανοησία της ημέρας εκτοξεύτηκε από την κυρία αυτή. Που όταν έβγαλε στο δελτίο του Star τον Άδωνι για να με καθυβρίσει, δεν τήρησε στοιχειωδώς την δημοσιογραφική δεοντολογία η οποία ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε όλους μας να φιλοξενούμε τις απόψεις της αντίθετης πλευράς. Ούτε καν τηλεφωνο δεν με πήρε ως όφειλε για να τηρήσει έστω μια ψευδεπίφαση αντικειμενικότητας.

Η δημοσιογράφος του STAR και της Athens Voice, η οποία είναι πολύ δραστήρια στο twitter είχε γράψει για το σποτ της Πολιτικής Προστασίας με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Λούλη: Η μεγαλύτερη ανοησία της ημέρας ως συνήθως εκτοξεύτηκε από τους γνωστούς επαγγελματίες «αντι-σεξιστές», ότι το σποτ της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας με τον Λούλη είναι σεξιστικό Πόσο αρρωστημένα μπορεί κανείς να αντιληφθεί τα πράγματα όταν στο δικό του κολλημένο μυαλό υπάρχουν εμμονές

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου