ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίωξη στην Πάτρα: 24χρονος οδηγός συγκρούστηκε με ΙΧ και εμβόλισε μοτοσικλέτα αστυνομικού

καταδίωξη-στην-πάτρα-24χρονος-οδηγός-συ-125062

Οτι… φοβήθηκε και δεν σταμάτησε είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν τη νύχτα της Τετάρτης σε δημοτικό διαμέρισμα της Δυτικής Αχαΐας ο 24χρονος άνδρας, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε αναστατώσει την Πάτρα, αφού αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικών που διενεργούσαν ελέγχους για τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

Ο οδηγός δεν υπάκουσε στους αστυνομικούς που του έκαναν σήμα να σταματήσει στην Πλατεία Γεωργίου και και έτσι ξεκίνησε η καταδίωξή του από περιπολικά σε δρόμους της πόλης, όπως μεταδίδει το tempo24.news.

Στη διάρκεια της καταδίωξης οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν στην οδό Λασκάρεως. Κατάφερε όμως να ξεφύγει εμβολίζοντας μοτοσικλέτα αστυνομικού και να κινηθεί προς την οδό Αγίου Ιωάννη Πράτσικα. Οι αστυνομικοί συνέχισαν να τον καταδιώκουν με αποτέλεσμα ο δράστης να συγκρουστεί με δύο οχήματα. Το πρώτο στη συμβολή των οδών Αγ. Ιωάννη Πράτσικα και Β. Αυτοκράτωρος, το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα, και το δεύτερο στην διασταύρωση της ίδιας οδού με την Καρπενησιώτη, το οποίο οδηγούσε άνδρας. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε μέσω άλλων οδών προς την Πατρών Πύργου.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε. Στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας είχε στηθεί δεύτερο αστυνομικό μπόκο για την ανάσχεση της πορείας του οχήματος του 24χρονου, όμως αυτός κατάφερε να ξεφύγει κινούμενος προς την κατεύθυνση του Πετροχωρίου, περιοχή όπου λίγο αργότερα εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί όμως δεν το έβαλαν κάτω. Συνέχισαν τις αναζητήσεις και λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε χωράφι. Ο νεαρός συνελήφθη αργότερα στο Λογοθέτη της Δυτικής Αχαΐας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και αντίσταση κατά της Αρχής, ενώ όπως όλα δείχνουν φαίνεται να μην διέθετε ούτε άδεια για την μετακίνησή του, όπως προβλέπεται από τις νέες διατάξεις για τον περιορισμό της κυκλοφορίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου