«Αδειαζε» ξένους λογαριασμούς και έπαιζε διαδικτυακό στοίχημα

Τελευταία ενημέρωση: 2020-04-07, 21:04:27
«Αδειαζε» ξένους λογαριασμούς και έπαιζε διαδικτυακό στοίχημα

Κομπίνα έστησε μέσω διαδικτύου απατεώνας που αφαιρούσε σημαντικά χρηματικά ποσά από διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα διέθετε σε ιντερνετικό στοίχημα. Την υπόθεση κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών.

Για  την συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 27χρονου, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης, στις 25 και 26 Φεβρουαρίου αφαίρεσε από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ενός άνδρα και μιας γυναίκας, 3.920 ευρώ, τα οποία χρησιμοποίησε στην συνέχεια σε διαδικτυακή στοιχηματική εταιρεία.

Στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί για τη διερεύνηση του περιστατικού, ταυτοποίησαν τα στοιχεία του δράστη και στην συνέχεια τον αναζήτησαν στην Πάτρα, χωρίς όμως να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 27χρονου έχουν επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Όμως, εκτός όμως από τις έρευνες για τον εντοπισμό του απατεώνα, οι αστυνομικοί προσπαθούν ταυτόχρονα να βρουν και με ποιο ακριβώς τρόπο αφαίρεσε τα χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του άνδρα και της γυναίκας.

Επίσης, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν πέσει θύματα της διαδικτυακής απάτης και άλλοι ανύποπτοι πολίτες.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
2
=