ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη για την 20χρονη που βρέθηκε νεκρή σε λατομείο

θρήνος-στη-θεσσαλονίκη-για-την-20χρονη-π-131935

Νεκρή εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας η 20χρονη Τζίνα Βογιατζή στο παλιό λατομείο του Παλαιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η άτυχη κοπέλα ασχολούνταν με τον χώρο του μόντελινγκ.

Η είδηση του θανάτου του όμορφου μοντέλου σκόρπισε θρήνο στον χώρο του μόντελινγκ. Το νεαρό μοντέλο κάτω από συνθήκες που ακόμα διερευνώνται, έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Τη σορό της εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τις αστυνομικές Αρχές, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ζωντανό το κατοικίδιό της.

“Καλό ταξίδι Τζίνα. Είμαστε συγκλονισμένοι με το ξαφνικό χαμό της Τζίνας μας. Η βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο ήταν μοιραία. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα πιο λαμπερά πράσινα μάτια και αυτό το υπέροχο χαμόγελο της. Κουράγιο Δήμητρα και Σταύρο. Η σκέψη μας είναι μαζί σας” έγραψε στα social media το πρακτορείο μοντέλων, “Τeam Model Managment” με το οποίο συνεργαζόταν το θύμα που σπούδαζε οδοντιατρική στη Θεσσαλονίκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου