Τι δήλωσε ο πατέρας του βρέφους που νόσησε από κορωνοϊό στη Ρόδο

Τελευταία ενημέρωση: 2020-03-27, 23:50:36
Τι δήλωσε ο πατέρας του βρέφους που νόσησε από κορωνοϊό στη Ρόδο

Το μωρό ως φορέας του ιού ήρθε σε επαφή με τους γονείς του, το αδερφάκι του και τα υπόλοιπα 4 μέλη που ζουν στο σπίτι, τους συγγενείς της οικογένειας που τους επισκέφθηκαν από την Λάρισα

Δύο είναι, προς το παρόν, τα βρέφη που μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό, ένα λίγων ημερών στην Καστοριά, κι ένα 7,5 μηνών στη Ρόδο, το οποίο αποτελεί και το πρώτο κρούσμα στο νησί.

Ο πατέρας του μωρού που νόσησε απο τον covid 19 στη Ρόδο μίλησε στο Star: « Είναι κρίμα. Από χθες, δεν έχω κλείσει μάτι».

Από την ημέρα που ο ιός άρχισε να διασπείρεται στη χώρα μας, προσπαθούσε να προφυλάξει την οικογένεια του και ξαφνικά εχθές ενημερώθηκε ότι το παιδί του είναι θετικό στον κορωνοϊο.

«Αρρώστησε, το έπιασε πυρετός και βήχα. Ενημερώσαμε και τον γιατρό , μας είπε να πάρουμε ένα σιρόπι για τον βήχα και μας είπε να του δίνουμε παρακεταμόλη. Ήρθαμε σπίτι και, χθες το βράδυ, μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι ο μικρός έχει τον κορωνοϊό. Τον έχουμε σπίτι μαζί μας», δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 7,5 μηνών βρέφους.

Τον πήγαν τρέχοντας στο Νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε για μια μέρα. Την Τρίτη, οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να πάρει εξιτήριο, αφού είχαν ληφθεί δείγματα για το τεστ του covid- 19.Το μωρό όμως, ως φορέας του ιού, κάτι που μέχρι τότε δεν γνώριζαν, ήρθε σε επαφή με τους γονείς του, το αδερφάκι του και τα υπόλοιπα 4 μέλη που ζουν στο σπίτι, τους συγγενείς της οικογένειας που τους επισκέφθηκαν από την Λάρισα.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=