ΕΛΛΑΔΑ

Έδωσε το Ι.Χ. της σε ανήλικους για να κλέψουν… κρέατα!

έδωσε-το-ι-χ-της-σε-ανήλικους-για-να-κλέ-146863

Εφόδια θέλησαν να εξασφαλίσουν δυο πιτσιρικάδες εν όψει του διαφαινόμενου -τότε- εγκλεισμού στα σπίτια τους και διέρρηξαν μια επιχείρηση σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, αδειάζοντας τα ψυγεία της από κατεψυγμένα προϊόντα τα οποία μετέφεραν με δανεικό αυτοκίνητο!

Η διάρρηξη είχε γίνει τη νύχτα της περασμένης Κυριακής και οι δυο ανήλικοι «ποντικοί» άρπαξαν πλήθος συσκευασίες με κατεψυγμένα κρέατα και άλλα είδη, μέρος των οποίων παρέδωσαν στην 36χρονη που τους παραχώρησε το όχημα ιδιοκτησίας της γνωρίζοντας σε τι θα το χρησιμοποιούσαν!

Ωστόσο, η κλοπή εξιχνιάστηκε αμέσως από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που ταυτοποίησαν τους ανήλικους, αλλά δεν τους βρήκαν για να τους συλλάβουν. Εντόπισαν, όμως, το βράδυ της Δευτέρας την 36χρονη στην κατοχή της οποίας κατέσχεσαν μέρος των κλοπιμαίων και το αυτοκίνητό της ως μέσο για την διάπραξη της κλοπής.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για κλοπή και οι γονείς τους με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας τους.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου