ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος στα social media με την ανάρτηση Καψώχα για τα μέτρα της κυβέρνησης

σάλος-στα-social-media-με-την-ανάρτηση-καψώχα-για-147281

Σάλος προκλήθηκε στα social media με την ανάρτηση του δημοσιογράφου, Σωτήρη Καψώχα με την οποία επιτέθηκε στην κυβέρνηση με αφορμή την κρίση του κορονοϊού και τα μέτρα στήριξης που πήρε.

Δείτε την ανάρτηση:

Λίγο αργότερα, κατέβασε την πρώτη του ανάρτηση και στη συνέχεια, με νέα, κατηγόρησε τα “τρολ” που στάθηκαν στην συγκεκριμένη φράση και όχι στην ουσία και διευκρίνισε πως “με το όπλο της δημοσιογραφικής μου πένας, θα αποκαλύπτω όλα τα περίεργα, μόλις τελειώσει με το καλό η πανδημία”.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην νέα ανάρτηση ο Σωτήρης Καψώχας:

“Επειδή έγινε πολύς θόρυβος με μια ανάρτηση που χρησιμοποίησα παραφραστικα τον Καραϊσκάκη, καλό θα είναι να μην θεωρούν το συγκεκριμένο δάνειο ως κάποιου είδους απειλή. Επειδή τα διάφορα τρολ απομόνωσαν τη συγκεκριμενη φράση και προσπάθησαν να σπεκουλάρουν, παραβλέποντας την ουσία της ανάρτησης που δεν είναι τίποτε άλλο από τις ευθύνες της διαχείρισης της πανδημίας, να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται για απειλή, δεν έχω τη δύναμη άλλωστε να το κάνω, αλλά για μια υπόσχεση ότι με το όπλο της δημοσιογραφικής μου πένας, θα αποκαλύπτω όλα τα περίεργα, μόλις τελειώσει με το καλό η πανδημία. Και για να σταματήσει η σπέκουλα αποσύρω και τη δημοσίευση”.

Δείτε τη νέα ανάρτηση:

enikos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου