ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Πρώτος νεκρός στην Κρήτη – 22 συνολικά τα θύματα

κορωνοϊός-πρώτος-νεκρός-στην-κρήτη-22-147742

Ακόμα ένας νεκρός προστίθεται στη λίστα των θυμάτων από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς μετά τον άτυχο ηλικιωμένο στην Ξάνθη, ένας Γερμανός καθηγητής έχασε τη ζωή του στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το flashnews.gr πρόκειται για τον Γερμανό καθηγητή που είχε διαγνωστεί με τον ιό στις 12 Μαρτίου. Εισήχθη στο νοσοκομείο μια εβδομάδα μετά και στις 21 Μαρτίου μπήκε στην εντατική. Αν και τις τελευταίες δύο μέρες παρουσίασε βελτίωση σήμερα κατέληξε.

Ο Γερμανός καθηγητής βρισκόταν στο Ηράκλειο όπου δίδασκε σε σεμινάριο μεταπτυχιακών του Πανεπιστημίου Κρήτης με αποτέλεσμα πριν από λίγες ημέρες να εμφανίσει συμπτώματα κορονοϊού και να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ.

Ανησυχία στην Ξάνθη

Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ένα από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που νοσηλευόταν εκεί, έφυγε από τη ζωή.

«Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, με λύπη ανακοινώνει ότι το ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό covid-19 από τη περιοχή του Δήμου Μύκης, κατέληξε. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του» αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
Στην Ξάνθη έχουν καταγραφεί συνολικά 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα, εκ των οποίων τα 4 στην πόλη, 3 στην ορεινή ζώνη και 1 στη Διομήδεια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου