Λεφτά με... ουρά έχει ο Ψωμιάδης!

Τελευταία ενημέρωση: 2011-12-25, 00:06:56
Λεφτά με... ουρά έχει ο Ψωμιάδης!
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά στα 31 εκατομμύρια ευρώ φτάνουν οι καταθέσεις των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη στις τράπεζες, ύστερα από έλεγχο του ΣΔΟΕ και τα οποία ζητάει η ΑΕΚ!
Ο ΚΟΡΙΟΣ
Η αγαπούλα δεν πρόλαβε να... πουλήσει και (αν αληθεύει) να κρύψει! Μποναμάς για την ΑΕΚ αν δεν τα μαζέψει για χρέη το κράτος.
Σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", όπου σε ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γ. Ι. Δημητρομανωλάκη, τονίζεται πως το ΣΔΟΕ έχει ήδη εντοπίσει ένα ποσό κοντά στα 31 εκατ. ευρώ, σε λογαριασμούς των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη, χρήματα που φαίνεται πως έχουν καταλήξει εκεί, αντί των ταμείων της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει πως σε λογαριασμούς της κόρης του Ψωμιάδη, εντοπίστηκαν 21 εκατ. ευρώ, που προέρχονται από τον Alpha Digital και τη Nova, ενώ ποσά από 6 εκατ. ευρώ έως 10 εκατ. ευρώ, έχουν βρεθεί σε λογαριασμούς του γιου του.
Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, δεν αποκλείεται στο προσεχές διάστημα να βρεθούν και άλλα χρήματα που να προέρχονται από διαρκείας και διάφορες χορηγίες.
Όσο για το πότε θα μπορέσει να πάρει αυτά τα χρήματα η ΑΕΚ, το δημοσίευμα αναφέρει πως δεν εξαρτάται από την ΠΑΕ, αλλά από το πόσο γρήγορα θα κινηθούν οι δικαστικές Αρχές και τα όργανα του κράτους.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
4
=