ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την παράδοση Εφραίμ

θρίλερ-με-την-παράδοση-εφραίμ-407851

Εμπλοκή παρουσιάστηκε στην παράδοση του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ. Ενώ επρόκειτο να παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές του Αγίου Όρους,μετέβη στο κέντρο υγείας των Καρυών, καθώς φέρεται ότι πάσχει από λοίμωξη και εμφανίζει υψηλό πυρετό.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η παράδοση Εφραίμ, καθώς, όπως έγινε γνωστό από τον γιατρό του Κέντρου Υγείας στις Καρυές, εμφάνισε προβλήματα υγείας.

Ο ηγούμενος, που κατηγορείται για την υπόθεση ανταλλαγών μεταξύ Δημοσίου και Μονής Βατοπεδίου, φέρεται να έχει λοίμωξη και να παρουσιάζει υψηλό πυρετό και για το λόγο αυτό δεν παραδόθηκε ως όφειλε στο Α.Τ. Καρυών.

Εισαγγελέας, βάσει πληροφοριών, μεταβαίνει στο Άγιο Όρος με κλιμάκιο αστυνομικών, ώστε να διαπιστώσει αν ο ηγούμενος είναι σε θέση να προσαχθεί στο τμήμα.

Ο δικηγόρος του Εφραίμ, κ. Χαραλαμπάκης, ανέφερε ότι εντός δύο ή τριών ημερών θα παραδοθεί αυτοβούλως.

Ο ηγούμενος, σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του στο Mega, ανέφερε ότι ο ηγούμενος περιμένει μέχρι να νιώσει καλύτερα και να διευθετήσει τις εκκρεμότητες, όσων πρέπει να γίνουν όσο εκείνος θα λείπει.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηγούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος την Παρασκευή με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, το οποίο έλυσε τη διαφωνία που είχε σημειωθεί μεταξύ της εφέτου ειδικής ανακρίτριας κ. Καλου και του εισαγγελέα κ. Ματζούνη.

Ο δεύτερος είχε υποστηρίξει ότι ο κ. Εφραίμ πρέπει να παραμείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγύησης ύψους 200.000 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου