Στους «ήρωες» της χρονιάς ο Παπανδρέου

Τελευταία ενημέρωση: 2011-12-23, 22:30:55
Στους «ήρωες» της χρονιάς ο Παπανδρέου
Καθώς φεύγει ο χρόνος, οι λίστες έχουν την τιμητική τους – από την μόδα δεν θα ξέφευγε και η Daily Telegraph. Λόγω ημερών αλλά και οικονομικής-πολιτικής-κοινωνικής συγκυρίας, οι οικονομικοί συντάκτες της αποφάσισαν να δημοσιεύσουν ένα φωτογραφικό αφιέρωμα ονομάζοντας τη λίστα τους «Οι ήρωες και οι αντιήρωες του 2011». 
Στην  φωτογραφία βλέπουμε τον κ. Γιώργο Παπανδρέου να ανάβει ένα κερί στην εκκλησία με την εξής λεζάντα: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχασε τη δουλειά του λόγω της κρίσης χρέους της χώρας, ωστόσο όχι προτού δώσει ένα χτύπημα για τη δημοκρατία. Αντιμέτωπος με την αυξανόμενη πίεση να δεχτεί αυτά που πολλοί θεωρούσαν ως δρακόντεια μέτρα, είπε: ‘ok, αλλά μόνο αν πάει σε δημοψήφισμα’».
Στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας σημειώνεται επίσης ότι «παραμένει ένας από τους ευρωπαίους ηγέτες που ρίσκαρε να αφήσει τους Έλληνες να αποφασίσουν για το μέλλον τους σε σχέση με το ευρώ. Και μπορεί το δημοψήφισμα να μην πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς η Ε.Ε. επέβαλε τεχνοκρατική κυβέρνηση, ωστόσο η δήλωσή του παραμένει...». 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
1
=