ΕΛΛΑΔΑ

OPEN TV: Κινείται νομικά κατά του χρήστη που δυσφημεί το όνομα του καναλιού

open-tv-κινείται-νομικά-κατά-του-χρήστη-που-161856

Με μια λιτή, αλλά ξεκάθαρη ανακοίνωση το OPEN TV πήρε θέση για τον χρήστη που παριστάνει τον δημοσιογράφο του OPEN και απευθύνθηκε με απαράδεκτο τρόπο σε φαρμακοποιό.

«Χρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού. Eίναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς», αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι, ενώ παρόμοια ήταν και η αντίδραση του διευθυντή ειδήσεων του καναλιού Δημήτρη Μιχαλέλη, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο συγκεκριμένος… ούτε από το απέναντι πεζοδρόμιο του OPEN δεν θα μπορούσε να περάσει.

Το βίντεο που κάνει το γύρο των social media έχει αναρτηθεί από τον ίδιο. Τον δείχνει να επικαλείται την δημοσιογραφική του ιδιότητα (;) και να επιτίθεται στη φαρμακοποιό για τους κανόνες υγιεινής που τήρησε κατά την επίσκεψή του ως πελάτης. Είναι ξεκάθαρο ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος (;) δεν έχει την παραμικρή σχέση με το κανάλι, το οποίο με τη σειρά του θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου