ΕΛΛΑΔΑ

«Ζητάω συγνώμη από την ψυχή της Ανδριάνας»

ζητάω-συγνώμη-από-την-ψυχή-της-ανδριά-409847

Μετανιωμένος δηλώνει ο 35χρονος δολοφόνος, Στάθης Ευσταθίου, που με την πράξη του, την άδικη σφαγή της 22χρονης Ανδριάνας, συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Ζητώ συγνώμη από όσους έβλαψα και φυσικά από την ψυχή της Ανδριάνας», είπε στην κατάθεση του σύμφωνα με το alphafm.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, δεν άλλαξε τίποτα από την κατάθεσή, που είχε δώσει στους αστυνομικούς, ενώ νοσηλευόταν.

Όπως σας είχαμε πει, είχε παραδεχτεί την φρικαλέα πράξη του, υποστηρίζοντας ότι ζήλευε, επειδή η 22χρονη φοιτήτρια ήταν κοινωνική και πίστευε ότι τον απατούσε.

«Την Ανδριάνα την λάτρευα…Πίστευα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου και δεν άντεχα μακριά της. Έκανα τα αδύνατα δυνατά για να είμαστε μαζί… Δεν άντεχα που ήταν τόσο κοινωνική και μιλούσε συνέχεια με κόσμο… Πίστεψα ότι με απατούσε και της το είπα. Η ίδια το αρνήθηκε, όμως δεν την πίστεψα. Μετά είπε ότι ήθελε να χωρίσουμε. Θόλωσα και την σκότωσα», φέρεται να είπε στην κατάθεση του.

Ψύχραιμος και νηφάλιος

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στους αστυνομικούς, τον εισαγγελέα και τον δικηγόρο του το γεγονός ότι ήταν ψύχραιμος και έλεγχε απόλυτα τα λεγόμενα του.

Πλέον, ο 35χρονος οδηγήθηκε, όπως σας είχαμε πει και νωρίτερα στις φυλακές Γρεβενών.

Αρχικά, μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική για να εξεταστεί, όμως κρίθηκε πως δεν τίθεται θέμα νοσηλείας του και έτσι οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών.

Κανείς δεν θέλει να τον αναλάβει

Μεγάλη δυσκολία αντιμετωπίζουν οι Αρχές στην εξεύρεση δικηγόρου, αφού κανείς δεν θέλει να τον υπερασπιστεί. Με το ζόρι βρέθηκε κάποιος δικηγόρος (Ν. Κολιόπουλος) να τον «υπερασπιστεί» στην συμπληρωματική του κατάθεση και αυτός δεν θέλει με τίποτα να συνεχίσει ως δικηγόρος υπεράσπισης, όπως λέει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου