ΕΛΛΑΔΑ

«Εδώ βρίζουν τον Παπανδρέου, σε μένα θα κολλήσουν;»

εδώ-βρίζουν-τον-παπανδρέου-σε-μένα-θα-409871

Επιμένει ο πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου των «πόθεν έσχες», Βαγγέλης Αργύρης, για τις «ύποπτες» μειώσεις των καταθέσεων 11 βουλευτών, αν και παραδέχεται ότι το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ακόμα ονόματα, ρίχνει «βαριά σκιά» και στους 300 του Κοινοβουλίου.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, σε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, μίλησε για «ακατανόμαστες ακριτομυθίες ανεθυνοϋπεύθυνων», για να απαντήσει ο κ. Αργύρης: «Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη της σύγχυσης».

Και πρόσθεσε με νόημα: «Εγώ είμαι Ηπειρώτης και όχι Αρβανίτης και το ηπειρώτικο κεφάλι γυρνά πρώτα προς τα πίσω και μετά προς τα μπροστά».

Σημείωσε επίσης: «Για το εάν είναι δίκαιη ή άδικη η κριτική που δέχτηκα θα φανεί. Ήρθαν πολλοί και με βρήκαν και γκρίνιαζαν ότι στοχοποιούνται, άκουσα και τις δηλώσεις του Πρωτόπαπα, τι να κάνουμε; Έχουμε και πολιτικά καλλιστεία. Μέχρι χθες τρώγανε και πίνανε μαζί με τον Παπανδρέου και σήμερα τον βρίζουν, σε μένα θα σταματήσουν;».

Ως προς την ουσία, ο κ. Αργύρης εξήγησε πως η επιτροπή «έχει ζητήσει από τους ορκωτούς λογιστές να ταυτοποιήσουν τους 11 και σε λίγες ημέρες θα έχουμε τα αποτελέσματα».

Υπενθυμίζεται ότι οι συγκεκριμένες περιπτώσεις -σύμφωνα πάντα με τον κ. Αργύρη- παρουσιάζουν μειώσεις καταθέσεων από 100.000 έως 400.000 ευρώ, οι οποίες όμως δεν δικαιολογούνται από αγορές ακινήτων

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου