ΕΛΛΑΔΑ

Τι λέει συνταξιδιώτης της 38χρονης που ασθενεί από κορονοϊό

τι-λέει-συνταξιδιώτης-της-38χρονης-που-α-184981

«Έχουμε σοκαριστεί γιατί δεν ξέρουμε αν θα μας συμβεί και μας κάτι ανάλογο», δήλωσε συνταξιδιώτης της 38χρονης που διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Ο συνταξιδιώτης της 38χρονης είπε πως η γυναίκα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα στο αεροπλάνο και πως δεν φαινόταν να έχει γρίπη.

«Εμείς ταξιδεύαμε στην ίδια πτήση και ξέραμε τον άνδρα της. Μας είχαν πει πως είχαν πάει στο Μιλάνο για την έκθεση μόδας και ήταν μια χαρά η κοπέλα, δεν είδαμε να είναι κάπως άρρωστη. Από κει και πέρα πιάσαμε μια συζήτηση για τον ιό στην Ιταλία, τίποτα το ιδιαίτερο. Μια χαρά ήταν η κοπέλα, δεν καταλάβαμε κάτι» είπε στο MEGA.

Ακόμη ανέφερε πως το αεροπλάνο ήταν γεμάτο από κόσμο που έφευγε από το Μιλάνο, μάλλον λόγω των κακών ειδήσεων, ενώ τόνισε πως από το πρωί που μαθεύτηκε πως η 38χρονη έχει κορωνοϊό τους πήραν τηλέφωνο οι αρμόδιες αρχές.

«Μας πήραν από τις αρμόδιες αρχές τηλέφωνο και μας είπαν αν αισθανθούμε κάτι, να πάμε για εξετάσεις και τους είπαμε πως δεν έχουμε πυρετό. Μας τόνισαν πως αν νοιώθουμε πως έχουμε πυρετό, τότε να τους ενημερώσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου