ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Δεν του έδωσε να πιεί και του έβαλε φωτιά στο μαγαζί

λαμία-δεν-του-έδωσε-να-πιεί-και-του-έβα-186194

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι περνούσαν από την οδό Παπασιοπούλου στη Λαμία, το μεσημέρι της Τρίτης, αφού είδαν να λαμπαδιάζει ξαφνικά, ο εξωτερικός χώρος καταστήματος εστίασης.

Όπως αναφέρει το Lamia Report το τσιπουράδικο – μεζεδοπωλείο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό και η φωτιά ξεκίνησε από την κατεβασμένη τέντα και επεκτάθηκε γρήγορα στις καρέκλες και τα τραπεζάκια, ενώ σε απόσταση αναπνοής ήταν και οι φιάλες υγραερίου μέσα στις σόμπες εξωτερικού χώρου. Στο σημείο έφτασαν άμεσα οι πυροσβέστες οι οποίοι πρόλαβαν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Lamia Report την προηγούμενη ημέρα είχε πάει στο τσιπουράδικο ένας νεαρός ο οποίος ήταν ήδη μεθυσμένος. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αρνήθηκε να του δώσει να πιεί κι άλλο, ενώ όταν ο νεαρός πήγε να φύγει προσπαθησε να ανέβει σε μηχανάκι. Ο ιδιοκτήτης βλέποντας ότι δεν μπορεί να σταθεί όρθιος και ότι θα κινδύνευε η ζωή του, εάν έφευγε με το μηχανάκι, τον σταμάτησε και τον συμβούλεψε να φύγει με τα πόδια ή να καλέσει ταξί. Ο νεαρός όμως ήταν στο δικό του κόσμο και έτσι αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία, η οποία τον παρέλαβε μεχρι να συνέλθει.

Ωστόσο το μεσημέρι της Τρίτης το μαγαζί τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχει μάρτυρας που κατέθεσε ότι είδε τον νεαρό να βάζει φωτιά και στη συνέχεια να φεύγει με το μηχανάκι του.

Ο δράστης βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.

Πηγή: Lamia Report

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου