ΕΛΛΑΔΑ

Λήξη συναγερμού για το 4χρονο αγοράκι -Τι έδειξαν οι εξετάσεις για τον κορονοϊό

λήξη-συναγερμού-για-το-4χρονο-αγοράκι-τ-186918

Αναχώρησε εσπευσμένα για νοσοκομείο της Αθήνας, ο 4χρονος Ιταλός που εξετάστηκε μαζί με την οικογένειά του στο Νοσοκομείο Κορίνθου με συμπτώματα κορονοϊού.

Ο 4χρονος έφθασε με τους δικούς του το πρωί στο νοσοκομείο με συμπτώματα βαριάς γρίπης. Στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός, με τους γιατρούς να θέλουν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ο μικρός να είναι φορέας του φονικού ιού.

Για το λόγο αυτό, έγιναν στο παιδί οι αρχικές εξετάσεις, που έδειξαν ότι υποφέρει από λοίμωξη. Λίγο μετά τις 12.00 ξεκίνησε η μεταφορά του, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” για να συνεχιστεί η νοσηλεία του.

Εν τω μεταξύ, το μεσημέρι αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του 40χρονου που νοσηλεύεται σε καραντίνα στο Νοσοκομείο του Ρίου της Πάτρας, ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού.

Ο 40χρονος βρέθηκε αρνητικός στη γρίπη, αλλά το γεγονός ότι πριν από 48 ώρες είχε επιστρέψει από την Ιταλία, έθεσε σε επιφυλακή τις Αρχές. Ο 40χρονος έχει σύμφωνα με πληροφορίες γερμανική υπηκοότητα, δραστηριοποιείται εμπορικά στην Ελλάδα και είχε ταξιδέψει στην Ιταλία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου