ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός σε τροχαίο 28χρονος μετά τη βάπτιση της κόρης του

νεκρός-σε-τροχαίο-28χρονος-μετά-τη-βάπτι-188485

Δύο νεκροί και μία τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, κοντά στη Νέα Μανωλάδα της Ηλείας.

Όλα έγιναν στο ύψος της διασταύρωσης της Ν. Μανωλάδας, όταν αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς τον Πύργο, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με όχημα που κινούνταν αντίθετα και στη συνέχεια με μια νταλίκα και ένα φορτηγό.

Ο θάνατος των επιβαινόντων στο όχημα ήταν ακαριαίος.

Στο ένα από τα δύο φορτηγά επέβαινε μια γυναίκα που τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Νεκροί είναι ένας 25χρονος από τη Βάρδα και ένας 28χρονος από τη Μανωλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δεύτερος, νωρίτερα είχε βαφτίσει την κόρη του στο χωριό του.

Τραγική σύμπτωση, ο 25χρονος είναι το δεύτερο παιδί της συγκεκριμένης οικογένειας που χάνεται στην άσφαλτο. Πριν περίπου δύο χρόνια, στις 19 Μαΐου 2018, είχε σκοτωθεί σε τροχαίο στον Μπράλο ο αδερφός του Κώστας.

Σημειώνεται πως την Τετάρτη γίνεται συλαλλητήριο στο Βουπράσιο για την Πατρών – Πύργου. Τα δυσάρεστα νέα έγιναν γρήγορα γνωστά και δύο από τους δημάρχους που πρωτοστατούν στην κινητοποίηση αυτή τοποθετήθηκαν μέσα από δημόσιες αναρτήσεις τους στα social media.

“Αγανάκτηση, αιδώς για όσους με την διγλωσσία τους, τους μικροπολιτικούς ελιγμούς τους στηρίζουν την συνέχιση ανθρωποθυσιών στο δρόμο του θανάτου ΠΑΤΡΑ – ΠΥΡΓΟΣ.
Ξεσηκωθείτε, δύο νέα παιδιά τα θύματα του μήνα, απόψε στη Ν Μανωλάδα” ανέφερε ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

“Και τώρα τι να πουν οι αρμόδιοι. Περιμένουμε την απάντηση των Βρυξελλών!!!!!!Οι δήμαρχοι που ήθελαν να βγάλουμε ανακοίνωση για τα επιτυχή αποτελέσματα, πως θα απαντήσουν στις οικογένειες των βλασταριών. Οι βουλευτές που δίνουν με ανακοινώσεις, λύσεις κάθε μέρα για όλα τα ζητήματα. Έχει πάρει πλέον χαμπάρι ο λαός, το ρόλο ενός εκάστου” έγραψε ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος.

Πηγή: ilialive.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου