ΕΛΛΑΔΑ

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με ρόπαλα σε φύλακα σχολείου

κουκουλοφόροι-επιτέθηκαν-με-ρόπαλα-σ-189957

Αντιμέτωπος με ομάδα πέντε κουκουλοφόρων βρέθηκε χθες το βράδυ, περίπου στις 20.30 ο φύλακας του δημοτικού σχολείου στον Πεντάλοφο του δήμου Ωραιοκάστρου.

Κρατώντας ρόπαλα και πέτρες οι νεαροί κίνηθηκαν αναίτια εναντίον του φύλακα ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο κατέφυγε σε ένα κουβούκλιο που υπέρχει στην αυλή του σχολείου από όπου κάλεσε τον πρόεδρο της Κοινότητας και την αστυνομία.

Αντιλαμβανόμενοι την παρουσία των αστυνομικών οι νεαροί αποχώρησαν άμεσα.

“Προσπαθούμε ακόμα να καταλάβουμε τον λόγο για τον οποίο έγινε μια τέτοιου είδους επίθεση στον φύλακα του σχολείου” αναφέρει στη Voria.gr ο ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του δήμου Ωραιοκάστρου, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του φύλακα οι νεαροί κουκουλοφόροι αρχικά του επιτέθηκαν φραστικά και όπως είπε το έκαναν σε άπταιστα ελληνικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σχολείο τοποθετήθηκε φύλακας που παραμένει εκεί έως τις 10.00 το βράδυ ώστε να μην μπαίνουν στον χώρο άγνωστοι, κάτι που συνέβαινε στο παρελθόν.

Από την επίθεση των κουκουλοφόρων δεν προκλήθηκαν ιδιαίτερες φθορές στο σχολείο, ενώ οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό των νεαρών δίχως να καταφέρουν να τους βρουν.

Πηγή: Voria

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου