Το σήριαλ του Τσάκα!

Τελευταία ενημέρωση: 2011-12-17, 17:03:04
Το σήριαλ του Τσάκα!
Οι «μαλ... του Βαρδινογιάννη», η παραδοχή «ναι, είπα ψέματα», η απόγνωση: «Με πιστεύουν οι Ολυμπιακοί κι όχι οι Παναθηναϊκοί»! Νέος Τσάκας, σπαρταριστός, υπόσχεται deal ως την Τρίτη!
Τον Βλάση Τσάκα πέτυχε στο ξενοδοχείο «King George» η εφημερίδα «Sportday» μαζί με κάποιους Άραβες. Μόλις ο Τσάκας αντιλήφθηκε την παρουσία δημοσιογράφου ξεκίνησε τα... γαλλικά βρίζοντας τον ίδιο και απειλούσε Θεούς και δαίμονες!
Αποτέλεσμα να υπάρξει συνάντηση με τον... πρώην εκπρόσωπο του πρίγκιπα Σουλτάν αφού τελείωσαν οι επαφές με τους τρεις Άραβες. Μπορεί ο Τσάκας να είχε πει πως δεν ξανακάνει δηλώσεις, όμως... έσπασε την προσωρινή σιωπή του κάνοντας αποκαλύψεις και ζητώντας παράλληλα συγνώμη για το ξέσπασμά του.
Αναλυτικά: «Θα σου πω τι έχει γίνει. Δεν είπα ποτέ ότι ο Αλ Σαούντ είχε μόνο 15 εκατ. ευρώ. Είχε πολλά περισσότερα. Στο σύνολο θα διέθετε κοντά στα 180 εκατ. ευρώ για τον Παναθηναϊκό. Αρχές Δεκεμβρίου παίρνω από τον πρίγκιπα μία επιστολή, την οποία μου ζητάει να τη δώσω στον Βαρδινογιάννη. Σ΄αυτή έλεγε ότι δεν μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα μέχρι τις 5 Ιανουαρίου. Τρελάθηκα! Λέω: “Τώρα τι κάνουμε Βλάση΄;”. Αμέσως, λοιπόν, αποφασίζω να σταματήσω το θέμα και να κινηθώ για άλλους επενδυτές. Έτσι και έκανα».
Γιατί όλο αυτό το διάστημα έλεγες ότι σύντομα «τελείωνε» θετικά η υπόθεση του Αλ Σαούντ;
«Είπα ψέματα! Και σε εσένα. Σε κοιτάζω στα μάτια και στο λέω. Τι να έλεγα δηλαδή; Προσπάθησα να το καλύψω, για να κοιτάξω να βρω άλλες περιπτώσεις Αράβων. Το παραδέχομαι ότι τότε είπα ψέματα. Αυτό πάει, τώρα, πέρασε...»
Οι συγκεκριμένοι που είδαμε στο King George ποιοι είναι;
«Δεν θα σου πω ονόματα, ούτε με τι ασχολούνται. Δεν έχουν σχέση με τον Αμπντούλ Αζίζ. Είναι οι τρεις που είδες και σήμερα περιμένουμε άλλον έναν. Γυναίκα δεν υπάρχει. Είναι αυτοί που θα πάρουν τον Παναθηναϊκό. Θέλω να με πιστέψεις, διότι ξέρω ότι δεν το έχεις κάνει. Τώρα δεν υπάρχουν MoU. Όλα είναι στο τραπέζι»
Το ξέρεις ότι έχεις τρελάνει τον κόσμο...
«Το ξέρω, αλλά έχω τρελαθεί κι εγώ. Ο Αλ Σαούντ μου την έσπασε μ αυτά που έκανε! Αλλά πρέπει κάθε Παναθηναϊκός να με πιστέψει. Δεν γίνεται να με πιστεύουν οι Ολυμπιακοί και όχι οι Παναθηναϊκοί»
Πότε θα τελειώσει η νέα υπόθεση;
«Το υπόσχομαι ότι Δευτέρα με Τρίτη τελειώνουμε. Όλα θα πάνε καλά. Ο Παναθηναϊκός θα περάσει στα χέρια μας. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Έχω πει ότι από εδώ και στο εξής δεν θα μιλήσω»
Μου λες ότι όλα θα τελειώσου, ενώ ακόμη δεν έχει περάσει ο νόμος Γερουλάνου...
«Έχουμε πλάνο μέχρι να γίνει αυτό. Θα μπουν τα χρήματα και θα βρούμε μία φόρμουλα για τη διοίκηση, μέχρι να περάσει ο νόμος, που θα περάσει δηλαδή... Θα βρούμε έναν τρόπο σαν τον πολυμετοχικό. Το ποιος θα διοικήσει δεν είναι πρόβλημα. Το θέμα είναι να μπουν τα λεφτά»
Υπάρχει όντως θέμα με Θανάση Γιαννακόπουλο για την προεδρία;
«Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Ήταν μία ιδέα δική μου. Θα το δούμε...»

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
5
=