ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο θάνατος 24χρονης δασκάλας από νευρική ανορεξία

συγκλονίζει-ο-θάνατος-24χρονης-δασκάλα-191142

Σοκ έχει προκαλέσει ο χαμός μιας δασκάλας μόλις 24 ετών από νευρική ανορεξία. Βυθισμένη στο πένθος η οικογένειά της αδυνατεί να πιστέψει πώς χάθηκε το παιδί τους. Η Γιολάντα, με καταγωγή από την Εύβοια, υπέκυψε όταν το βάρος της έφτασε τα 29 κιλά! Η 24χρονη δασκάλα πάλεψε σκληρά με τη νευρική ανορεξία και τον τελευταίο καιρό η κοπέλα νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική. Εκεί άφησε και την τελευταία της πνοή μετά από διαδοχικά επεισόδια καρδιακής ανακοπής.

“Η όμορφη Γιολάντα δεν ξυπνά πια κοντά στους γονείς της. Τα μεγάλα εκφραστικά της μάτια δεν θα ξανααντικρίσουν τη δίδυμη αδελφή της” λέει η μητέρα της Δέσποινα Τσώνη.

“Είμαι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να το πιστέψω, να το αποδεχτώ ότι έχασα το παιδί μου”. Τα λόγια της μητέρας της σε συνέντευξή της στο Open συνοδεύουν τα μεγάλα ερωτηματικά που σχετίζονται με τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της. “Μας έχουν κοπεί τα πόδια. Εγώ δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ για να τη σπουδάσω” δηλώνει ο πατέρας της Σπύρος Τσώνης.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου