ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύνδεσμος Σύρων θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για το 11μηνο βρέφος κατά του ιατροδικαστή

ο-σύνδεσμος-σύρων-θα-προσφύγει-στη-δικ-194036

Επιβεβαιώνει, μιλώντας στο iefimerida.gr, την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του ιατροδικαστή Σπύρου Μπουζιάνη, ο οποίος συμμετείχε στην έρευνα της υπόθεσης του 11 μηνών βρέφους, ο δικηγόρος της οικογένειας Ανουάρ Μπάκρι.

«Του δώσαμε διορία 3-4 ημερών το πολύ για να ζητήσει δημόσια συγγνώμη», δήλωσε ο κ. Μπάκρι και εξηγώντας τους λόγους προσφυγής στη δικαιοσύνη τόνισε: «Αυτό που συνέβη με αυτό με αυτό τον ιατροδικαστή ήταν δολοφονικό. Αυτή η δήλωση ήταν δολοφονική. Να λέει ότι υπάρχουν αδιάβλητες αποδείξεις ότι βιάστηκε το κοριτσάκι και ότι ουσιαστικά δολοφονήθηκε από τον πατέρα του». «Αυτά είναι υπόθεση Χάνιμπαλ. Δεν μπορούμε να το σκεφτούμε. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους», συνέχισε.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι ο πατέρας του παιδιού έχει συγχωρέσει τον ιατροδικαστή, αλλά εξηγεί ότι εκείνος εκ μέρους του Συνδέσμου Σύρων στην Ελλάδα επιμένει να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη. «Ο πατέρας τον έχει συγχωρέσει και το δήλωσε δημόσια για όλη αυτή την ταλαιπωρία που υπέστη, για όλο αυτή την επίθεση που έκανε ο ιατροδικαστής γιατί ήταν άδικη, τον αφήνει να λογαριαστεί με τον Θεό, με τον Αλλάχ. Ο πατέρας ήταν πολύ καλός έδειξε την μεγάλη του καρδιά σαν κάθε Σύρος και τον συγχώρεσε. Εγώ υπέμενα ότι εμείς σαν Σύνδεσμος των Σύρων στην Ελλάδα θα προσφύγουμε και θα του δώσουμε ένα μάθημα το οποίο δεν θα ξεχάσει ποτέ», είπε συγκεκριμένα στο iefimerida ο κ. Μπάκρι.

Απαντώντας στην ερώτηση αν θα υπάρξει προσφυγή στη Δικαιοσύνη στην περίπτωση που ο ιατροδικαστής ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μπάκρι απάντησε: «Του δίνω τρεις μέρες, 72 ώρες να ζητήσει συγγνώμη δημόσια για το κακό που έχει δημιουργήσει και για το λάθος αν θέλετε, απροσεξία. Αν δεν το κάνει αυτή την εβδομάδα, την άλλη εβδομάδα (σ.σ. ακολουθεί) φουλ επίθεση, να του δοθεί το μάθημα».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου