Έκλεψαν 9 φορές την ίδια επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη

Τελευταία ενημέρωση: 2020-02-19, 08:55:57
Έκλεψαν 9 φορές την ίδια επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη

Στο στόχαστρο θρασύτατων ληστών έχει βρεθεί επιχείρηση φωτοβολταϊκών, την οποία έχουν ληστέψει εννέα φορές μέσα σε διάστημα 1,5 μήνα.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Αλέξης Σπυρόπουλος μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όπου και ανέφερε πως τέσσερις φορές λήστεψαν την επιχείρησή του στο εργοτάξιο της εταιρίας που βρίσκεται στην Άσσηρο στην περιοχή του Λαγκαδά και πέντε φορές στα φωτοβολταϊκά πάρκα. Επιπλέον οι δράστες έχουν κάνει και οκτώ απόπειρες ληστείας μέρα μεσημέρι.

«Την τελευταία φορά ήταν εδώ και η αστυνομία. Ήταν μέσα στον εργοταξιακό χώρο μας. Έγινε καταδίωξη ενός αγροτικού οχήματος με τους κλέφτες από το περιπολικό και λίγο πιο κάτω το έχασαν», δήλωσε ο κ. Σπυρόπουλος. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η καταδίωξη δεν πτόησε τους ληστές που «χτύπησαν» ξανά την επόμενη ημέρα. Κατήγγειλε μάλιστα πως σε μια από τις ληστείες οι δράστες πυροβόλησαν στον αέρα για να εκφοβίσουν τον φύλακα.

Ο κ. Σπυρόπουλος κατήγγειλε ότι οι ληστές έχουν ειδικά εργαλεία που σπάνε τα λουκέτα και μετά μπαίνουν στις αποθήκες και αφαιρούν όλα τα καλώδια.

«Είναι συγκεκριμένα καλώδια για φωτοβολταϊκά» εξήγησε.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος γειτονικής επιχείρησης, δείχνει τους ληστές να χρησιμοποιούν ακόμη και τα κλαρκ της εταιρίας για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία.

«Μπήκαν κύριοι, πήραν και το κλαρκ και κάναν τη δουλειά τους ανενόχλητοι», αναφέρει ο κ. Σπυρόπουλος.

 [thetoc.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
3
=