ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης το 11μηνο βρέφος

θύμα-άγριας-σεξουαλικής-κακοποίησης-196062

Σοκ προκαλεί το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το 11 μηνών βρέφος από τη Συρία, που μεταφέρθηκε την Κυριακή νεκρό από τους γονείς του στο Νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ιατροδικαστικό πόρισμα έδειξε ότι το 11 μηνών βρέφος είχε υποστεί άγρια σεξουαλική κακοποίηση παρά φύσιν.

Ο ιατροδικαστής επεσήμανε ότι ο βρέφος έπασχε από μικροκεφαλία και η αιτία του θανάτου του δεν μπορεί, ακόμη, να προσδιοριστεί.

Το 11 μηνών βρέφος μεταφέρθηκε με ασθαινοφόρο χθες στο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», το οποίο μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του παιδιού. Ήταν χωρίς σφυγμό και απνοϊκό. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Χθες, με τη μακροσκοπική εξέτασηστο νοσοκομείο διαπίστωσαν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, ωστόσο υπήρξε και το σενάριο το σώμα του παιδιού να έχει υποστεί αλλοιώσεις λόγω πάθησης που είχε.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, το 11 μηνών βρέφος είχε υποστεί άγρια σεξουαλική κακοποίηση.

Να σημειωθεί ότι χθες προσήχθησαν οι γονείς του 11 μηνών βρέφους, ενώ θα εξεταστούν για κακοποίηση από ιατροδικαστή και τα άλλα τρία παιδάκια που έμεναν στο ίδιο σπίτι με το άτυχο κοριτσάκι. Συγκεκριμένα, στο διαμέρισμα βρέθηκαν άλλα τρία παιδιά, ένα βρέφος 11 μηνών (φέρεται να πρόκειται για το δίδυμο αδερφάκι του αδικοχαμένου κοριτσιού), και ένα αγοράκι 2,5 ετών.

Και τα δύο παιδιά φιλοξενούνται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και θα εξεταστούν από ειδικούς. Θα ληφθεί γενετικό υλικό τόσο από εκείνα, όσο και από τους γονείς τους.

Το δεύτερο ζευγάρι που έμενα μαζί με τα παιδιά του στο διαμέρισμα στου Ζωγράφου έλειπε τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και εκεί θα τους αναζητήσουν από την ΕΛ.ΑΣ. για να δώσουν κατάθεση αλλά και δείγμα DNA.

Κατάθεση θα δώσουν και οι άνθρωποι της ΜΚΟ που είχαν νοικιάσει το σπίτι όπου μένει η οικογένεια του 11 μηνών βρέφους.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου