ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη

στο-νοσοκομείο-η-ηθοποιός-μάρθα-καραγ-196636

Η Μάρθα Καραγιάννη βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και λίγες ημέρες, κάτι που δεν είχε γίνει ευρύτερα γνωστό. Η Ντόρα Ντούμα που είναι καλή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη και με την οποία συγκατοικούν τα τελευταία χρόνια αποκάλυψε πως η αγαπημένη ηθοποιός νοσηλεύεται.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μην μου στέλνετε μηνύματα δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ», έγραψε στο Facebook χωρίς να εξηγήσει τι συνέβη στην ηθοποιό. Ενώ φιλικό τους πρόσωπο έγραψε στη σελίδα της Ντόρας Ντούμα. «Ο θείος Γιάννης λέει: Αυτές τις μέρες η σκέψη και η καρδιά μου είναι στην αγαπημένη πρωταγωνίστρια και προσωπική φίλη Μάρθα Καραγιάννη, που τον τελευταίο καιρό νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική. Μάρθα μου, εσύ μέσα από τη λάμψη σου Πάντα ήσουν αγωνίστρια..».

Τραγική ειρωνεία και σύμπτωση, που συγκινεί τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο, είναι ότι αυτό το διάστημα αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα θέμα υγείας τα δυο μεγάλα αστέρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου ο Κώστας Βουτσάς και η Μάρθα Καραγιάννη. Σε σχόλιό του στο Facebook ο Ανδρέας Κουβελογιάννης αναφέρει ότι η 80χρονη ηθοποιός εισήχθη σε ιδιωτική κλινική για έναν έλεγχο υγείας.

Η αγαπημένη ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη είναι ποντιακής καταγωγής και μια από τις πιο δημοφιλείς σταρ της χρυσής εποχής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στο Κερατσίνι και πέρα από τις επιτυχίες της στον κινηματογράφο και την πολυετή καριέρα της, είναι λάτρης των ταξιδιών. Από το 1980 και μετά έχει γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο. Στη συνείδηση του κοινού έχει «συνδεθεί» με τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Βουτσά, που δίνει τη δική του μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Αττικόν» – και ο οποίος σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι δεν ήταν ποτέ ζευγάρι: «Μόνο φίλοι. Πάντα θα είμαστε φίλοι».

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου