ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Βαλεντίν: Ελεύθερος ο πατέρας της με περιοριστικούς όρους

υπόθεση-βαλεντίν-ελεύθερος-ο-πατέρας-198665

Ελεύθερος αφέθηκε ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν μετά την απολογία του, ενώ του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου απο τη χώρα και εμφάνιση στο ασττνομικό τμήμα της περιοχής του.

«Δεν μπορούσα να το μεγαλώσω το παιδί, ήθελα να έχει μια καλύτερη ζωή και να μορφωθεί» φέρεται να είπε στην απολογία του. Σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε στις Αρχές και την ακριβή διεύθυνση που διαμένει η μητέρα του παιδιού στη Γαλλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι γαλλικές αρχές έχουν ήδη γνωστοποιήσει ότι η μητέρα ζει στο Σεν Ετιέν από το 2015, ενώ εκτιμούν πως δεν προκύπτει λόγος το παιδί να φύγει από κοντά της και να φιλοξενηθεί σε κάποιο ίδρυμα της Πρόνοιας.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπού από τη χώρα από κοινού καθώς και για τα πλημμελήματα της παράνομης κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, της πλαστογραφίας και της ψευδούς καταγγελίας στις Αρχές.

Μια ημέρα πριν από την απολογία του πατέρα της 7χρονης Βαλεντίν και μετά την αποκάλυψη ότι η μικρή βρίσκεται τελικά στη Γαλλία, το Οpen TV έφερε στο φως ενδιαφέροντα στοιχεία από τη δικαστική έρευνα. Παράλληλα, το ρεπορτάζ του Οpen TV δημοσίευσε μαρτυρίες ανθρώπων από την περιοχή που ζούσε η μικρή με τον πατέρα της.

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου